Rozwiążesz Quiz na NIE czy nie?

KLIK!
Mój wynik: 11/12, źle Anita Włodarczyk (wstyd!)

4 polubienia

11/12, syn króla, WSTYD!!!

3 polubienia

11|12 Też Anita Włodarczyk. Byłem pewien kompletu, ale, zwyczajnie się pomyliłem.

3 polubienia

9/12 syn Jagiełły, Nobel i Włodarczyk.

3 polubienia

12/12. Na czuja (2 na czuja, bo reszty byłam bardzo pewna) ale jednak. Poproszę więcej takich :blush:

2 polubienia

12/12 sport trafiony.

1 polubienie

12/12…Bardzo prosty quiz a zatrzymalem sie na sekunde przy jezyku dunskim :slightly_smiling_face:

2 polubienia

@birbant Ja też błąd na Włodarczyk 10/12

4 polubienia

@joko
Jak wy to robicie ze albo zgadujecie, albo celnie strzelacie albo na czuja…
:thinking:
Mnie sie to prawie nigdy nie udaje. Co wiem to wiem, reszta niecelna
A wiedzialam tez 10

4 polubienia

Atka, bo to jest tak, że czegoś nie wiesz, ale najbardziej Ci to z jakichś powodów pasuje. I nawet nie wiesz dlaczego, ale inne odpowiedzi po prostu są gorsze. To jest takie strzelanie na czuja. Bo strzelanie na ślepo, to jest coś innego. Wtedy nie wiesz nic i obojętne Ci w co strzelisz. i wtedy rzadko się trafia.

3 polubienia

I nie przejmuj się. Mi przez jakiś czas tak marnie szło, że sporo quizów opuściłam z tego powodu obawiając się, że znowu mi wyjdą tak byle jak. Od niedawna znowu mi jakoś idzie tak w miarę, że nawet mi się podoba. Jak się znowu kiedyś potknę, to znowu na jakiś czas spasuję i znowu potem wrócę. Tak mam :wink:

3 polubienia

@joko
Az tak to sie nie przejmuje
Quizy typu “odpytywanie” sobie odpuszczam bo w tym nie jestem dobra
Ale quizy tematyczne lubie, bo nawet jezeli nie wiem zbyt wiele to mozna sie sporo nauczyc
A ten tez byl ciekawy

1 polubienie

A ja zwykle odpuszczam coś, co mi “nie idzie”. Obojętnie co. Dosyć łatwo się zniechęcam. Ale potem wracam do tego. Dopiero wtedy, gdy minie mi złość, że mi coś nie wychodzi. Każdy ma z tym inaczej :joy:

3 polubienia

Nie dziękuję.

10/12. Źle język germański i pierwsze pytanie-i to jest wstyd z tym krajem:))

2 polubienia

Ten sam błąd. Bylam pewna ze medale zdobyła we wszystkich olimpiadach więc strzelałam między dwóch ( bo London na 200% pamiętam)

2 polubienia