Rzecz o Ukraińskim Prezydencie

@joko , Putin niby taki mocny a na negocjacje nie chce się wstawić sam tylko chce wysłać delegację. Boże, jakie inwektywy mnie się cisną na usta.

4 polubienia

Wielki szacun
:beer:

3 polubienia

On to robi specjalnie. Potem powie, że tamci zadecydowali bez jego upoważnienia i że nieważne co wynegocjowano. To jest celowe działanie :confused:

2 polubienia

Putin jest paranoikiem. To jest konkretna choroba. Jest bardzo strzeżony, przed każdym jego posiłkiem kucharz, który go przyrządzał ma obowiązek trochę zjeść. Dlaczego aż tak bardzo się wszystkich i wszystkiego boi? Kiedyś zastanawiano się czy nie ma chorej prawej ręki, która jest ciągle sztywna. Okazało się że nie. Szkoląc w GRU (wywiad) uczono ich, że prawa ręka ma być ciągle w pogotowiu i blisko ciała, by móc natychmiast sięgnąć po broń. I jemu tak zostało. Ale aż tyyyyle lat? Mógłby odpuścić :shushing_face:

4 polubienia

To że ktoś próbuje jego potraw to akurat nic dziwnego,tak jest w większości krajów i tak było zawsze…

To chodzi o odruchy i pewnie on ma szkolenia przypominające. Jak ktoś narobił tyle zła to ma prawo się bać o siebie…choć podobno w rogó nie ma tylko człowiek nik czmeny.

1 polubienie

Wczoraj kontaktowałem się z dwójką znajomych z Ukrainy. Dziewczyna z rodziną siedzi w domu pod Lwowem, natomiast kolega trochę na wschód za Kijowem - wysłał rodzinę do piwnicy w garażu, bo naloty, a sam pilnuje mieszkania gdyż pojawili się szabrownicy. Obojgu pogratulowałem postawy prezydenta.

5 polubień

Nie krępuj sie…Wczoraj na fejsie puściłem taką "wiąchę"że dzisiaj,mimo wszystko,skasowałem…Tak swoją wypowiedz jak i pewnego durnia z grona znajomych.Putinowego wielbiciela… :angry:

3 polubienia

O właśnie,dawaj mężatka śmiało. :ok_hand:

2 polubienia

On już się nigdzie nie ruszy. Teraz dowodzi atakiem. Po tym co zrobił będzie się bał… A za jakiś czas zostaną mu oczywiście sojusznicy typu Białoruś, Chiny czy Kim z Korei Północnej. Samoloty zbanowane już w większości Europy. I bardzo dobrze. Nie wyobrażam sobie, żeby ktoś z normalnego kraju chciał z nim jeszcze gadać. Pełna izolacja i sąd w Hadze, razem z Łukaszenką. Lepszej okazji nie będzie.

6 polubień

Właśnie o tym myślałem.Już na obecnym etapie,Norymberga!

4 polubienia

Nasz by poprosił o dodatkowy transport dla Jarka i kolejny na sukienki dla kija od szczotki.

3 polubienia

:joy::joy::joy::joy::joy:

3 polubienia

daleka jestem od oceny czy Putin to paranoja czy schiza
co do tego, ze bac sie wlasnego odbicia w lustrze?
iles tam krokow
ale to zaraza

1 polubienie

Nie wiem na ile ona jest wiarygodna. Obejrzyj i wyrób sobie własne zdanie.

1 polubienie

To jest realna choroba.

1 polubienie