@joko , Putin niby taki mocny a na negocjacje nie chce się wstawić sam tylko chce wysłać delegację. Boże, jakie inwektywy mnie się cisną na usta.
Wielki szacun
On to robi specjalnie. Potem powie, że tamci zadecydowali bez jego upoważnienia i że nieważne co wynegocjowano. To jest celowe działanie
Putin jest paranoikiem. To jest konkretna choroba. Jest bardzo strzeżony, przed każdym jego posiłkiem kucharz, który go przyrządzał ma obowiązek trochę zjeść. Dlaczego aż tak bardzo się wszystkich i wszystkiego boi? Kiedyś zastanawiano się czy nie ma chorej prawej ręki, która jest ciągle sztywna. Okazało się że nie. Szkoląc w GRU (wywiad) uczono ich, że prawa ręka ma być ciągle w pogotowiu i blisko ciała, by móc natychmiast sięgnąć po broń. I jemu tak zostało. Ale aż tyyyyle lat? Mógłby odpuścić
To że ktoś próbuje jego potraw to akurat nic dziwnego,tak jest w większości krajów i tak było zawsze…
To chodzi o odruchy i pewnie on ma szkolenia przypominające. Jak ktoś narobił tyle zła to ma prawo się bać o siebie…choć podobno w rogó nie ma tylko człowiek nik czmeny.
Wczoraj kontaktowałem się z dwójką znajomych z Ukrainy. Dziewczyna z rodziną siedzi w domu pod Lwowem, natomiast kolega trochę na wschód za Kijowem - wysłał rodzinę do piwnicy w garażu, bo naloty, a sam pilnuje mieszkania gdyż pojawili się szabrownicy. Obojgu pogratulowałem postawy prezydenta.
Nie krępuj sie…Wczoraj na fejsie puściłem taką "wiąchę"że dzisiaj,mimo wszystko,skasowałem…Tak swoją wypowiedz jak i pewnego durnia z grona znajomych.Putinowego wielbiciela…
O właśnie,dawaj mężatka śmiało.
On już się nigdzie nie ruszy. Teraz dowodzi atakiem. Po tym co zrobił będzie się bał… A za jakiś czas zostaną mu oczywiście sojusznicy typu Białoruś, Chiny czy Kim z Korei Północnej. Samoloty zbanowane już w większości Europy. I bardzo dobrze. Nie wyobrażam sobie, żeby ktoś z normalnego kraju chciał z nim jeszcze gadać. Pełna izolacja i sąd w Hadze, razem z Łukaszenką. Lepszej okazji nie będzie.
Właśnie o tym myślałem.Już na obecnym etapie,Norymberga!
Nasz by poprosił o dodatkowy transport dla Jarka i kolejny na sukienki dla kija od szczotki.
daleka jestem od oceny czy Putin to paranoja czy schiza
co do tego, ze bac sie wlasnego odbicia w lustrze?
iles tam krokow
ale to zaraza
To jest realna choroba.