Fajna babeczka! Od razu wzbudziła we mnie sympatię ![]()
Raczej myslacy.
A moją nie. Po pierwsze łże, że nie zawierała żadnych umów z władzą, bo szaragowy poseł nigdy by się nie zgodził na coś takiego. Pod drugie, błyskawicznie się zorientowała że statek, na który wsiadła, ma dziury, a pogoda dla rejsu nienajlepsza.
Ze wszystkich jej wypowiedzi wyraźnie wyczytałem, że czeka na którą stronę przechyli się szala. I na pewno wie więcej o sytuacji na dworze prezesa, niż to media podają.
Przejaw myslenia, o wlasnym tylku co prawda, ale zawsze. Jest sporo takich, ze wydaje sie im, ze sa niezatapialni. Poczytaj co Szydlo wygaduje. Jak prezes pojdzie na dno, a istnieje szansa, nieduza, ze to nastapi to topielcow bedzie wiecej. Problemem jest kto ich zastapi? Bo nie widze nikogo rozsadnego.
Raz puszczonego w ruch blednego kola populizmu tak latwo sie zatrzymac nie da
To nie sprawiedliwość. Raczej wyrachowanie gdy już widzi że gość przegiął i zakończy się to katastrofą.
Ale większość tego nie dostrzega. Popatrz na Sasinów, Pinokiów, Dworczyków czy innych
Wiesz mnie nie interesuje kto dostrzega a kto nie. Dla mnie ważne jest to co ja widzę a na załączonym obrazku widzę kobietę która wyczuła zagrożenie i wycofuje się rakiem. Dziwię się że jeszcze Rysio Kosmonauta nie chwali opozycji bo to 1 dupowłaz… ups obecnie dudowłaz.
Dostrzegają, dlatego tak kurczowo trzymają się nygusa.
Jak sie Rysio zapisze do SLD albo Wiosny to juz bedzie wiadomo, ze nie tylko pandemia, ale i koniec swiata sie zbliza
AA rozumiem w myśl zasady “gówno zawsze wypłynie”?
Tak. Bo to jest niezmienne prawo polityki.
O dziszejszej można powiedzieć, że szambo się rozczelnia. .
Szambo już się wylało dawno. Teraz wypływa szlam.
Ty potrzebowałes namacalnego dowodu a ja od razu ją lubiłem.Po pierwsze,nie mam zwyczaju weryfikowac ludzi.To jest slad po stalinowskich mendach i tym ludzkim szlamie od"dziadka Tuska"i podobnych ruchów.
Po drugie,ludzie błądzą,popelniają pomyłki w wyborach a czasem nawet głosno o tym mówią.I co z tego?A komu sie to nie przytrafiło?Toeretycznie tylko tym co nic nie robią.Lub szczurom zza biurka ktorych zyciowe horyzonty koncza sie na osiedlowym sklepiku i opluwaniu w anonimowy spsób.
A tej dziewczynie i dobrze z oczu patrzy i jest wystarczająco inteligentna by nie znikac ze sceny,jesli oczywiście ma ochote pozostać.
Dobrze gada!
I to jest tragedia.