Chyba idzie na miszcza. Jeszcze nigdy tak wiele drużyna nie straciła tak szybko. No, przynajmniej mają 90 minuty na odrobienie strat
Dramat. To wszystko dlatego, że nie wziął Krychowiaka.
Jeszcze pokazali Pinokio na trybunach. Jak nie Duda to ten jełop…
Upewnia się czy dobrze zrobił, że nie dał jednak tych 30 milionów.
Czas chyba zadać pytanie - kto za Santosa?
Tak krawiec kraje…
Polska od dawna nie ma druzyny narodowej, bo to co udalo sie Santosowi zdobyc z łapanki trudno tym nazwac.
Mnie bardziej martwi kolejny upadajacy bank, po amerykanskim, szwajcarski a teraz niemiecki niz problemy boiskowe paru nieudaczników.
Jak to kto? Tomaszewski, ale nie Jan tylko Janusz.
Byly minister spraw wewnetrznych, obronca krajowej zelatyny, z wyksztalcenia mechanik samochodowy.
Moze cos naprawi?
A kto go tam wie - może dał tylko nie temu, komu trzeba?
Myślę, że trzeba postawić na wałka
W sumie to ja mogłabym się zgłosić na trenera. Nie wiem do końca co to spalony ale mam zapał.
Co to spalony to ja wiem, z dawnych czasow, kiedy bylo komu kibicowac pamietam.
Czyli lat szczeniecych. Ale juz scisly podział na role boiskowe? Co to? Commedia dell’Arte? Czy mecz?
Na podwórku nie było spalonych. Strategia była jedna: byle do przodu. Z tym, że jako dziewczyna zwykle siedziałam na ławce rezerwowych. Ale patrzyłam i pamiętam jeszcze co nieco.
Jeszcze nigdy w historii footballu tak niewielu nie spieroliło tak wiele dla tak wielu.
Łynston Czerczil
Przełączyłem. Szkoda czasu
Bez przesady. Były bardziej żenujące wyniki. A mamy jeszcze drugą połowę. Odkują się, zewrą szyki i Lewy ustrzeli hattricka. Albo i więcej.
Istnieją uzasadnione powody, aby uznać, że druga połówka może okazać się niewystarczającą, by dotrwać do końca drugiej połowy.
Optymizm – pogląd filozoficzny, według którego istniejący świat jest najlepszy z możliwych i racjonalnie urządzony, a życie jest dobre, można więc osiągnąć w nim szczęście i doskonałość moralną.
Haaland strzelił 5 goli w jednym meczu. Albo i 6. Takie rzeczy się zdarzają. Trzeba tylko mocno wierzyć.
Są powody do optymizmu. Nederlandy z Francją już 3 : 0 przegrywają.
.nie jest źle.