Przeżyliśmy okupację
Przeżyjemy “demokrację”…
Czyż nie byłoby przecież prostszym rozwiązaniem,
gdyby rząd
rozwiązał naród
i wybrał drugi?
(Bertold Brecht)
W Polsce mają; ca 8 mln, które mogą sobie zostawić. Reszta do wymiany.
Obecna opozycja gdyby była teraz „u władzy” robiłaby dokładnie to samo… nieważne kto rządzi, dymani są zawsze ci sami…
Obecna opozycja gdyby była teraz u władzy, miała by taki sam stan w szpitalach jak jest teraz bo przeciez chyba nie robiła by nic specjalnego przez ostatnie lata , a na sto procent nie podjęła by tak szybko pewnych działań jak PiS… Więc myślę ze z opozycja mielibyśmy zachód XD jak zwykle… A któryś raz negatywnie
@elsie
Ale w tym pytaniu jest wazne podkreslenie:
NOCNA zmiana Kodeksu
Gdybym dała link, to ta informacja też jest. Cichociemni w najgorszym wydaniu…
@elsie
Ale daj tez innym szanse
Nie kazdy lubi wstawac w srodku nocy
Dziekuje za wyroznienie
W imieniu swoim i Brechta
@Pitbull Jeśli chodzi o ogólną sytuację to się zgadzam, ale nie sądzę by tak parli na wybory.
A z innej strony, coś mnie się wydaje, że te wybory 10 V mogą być samobójstwem politycznym PiSu.
Daję ale mam prawo napisać, że było wcześniej… (przy okazji: była prawie siódma).
Nawet, jak wstaję w nocy najpierw czytam to, co już zostało napisane a potem umieszczam swój post.
Oczywiście, do Koleżanki nie mam żadnych pretensji. Nie wiem co Ci przyszło na myśl…
Na temat nocnej, znienacka zdradziecko podsuniętej zmiany kodeksu wyborczego już ani słowa, dosyć się już nasłuchałem.
Mam pytanie @joko, jak sie to robi aby cytaty zawarte były w takich eleganckich ramkach?
@elsie#
Nie zauwazylas ze nie pisalam tego na powaznie?
Ale to ty masz “bul” dupy xd prowokują cie moje wpisy xd tak samo jak @elsie, rzeczywiście fajny macie klub zaczepek i obrazancow xd
Jakoś nie, przepraszam! Będę bardziej uważna, nie gniewaj się.
serio kaczusiu? Tak cię będą pod celą zwali
Jak miło. Nikt mnie tak ładnie tutaj nie nazwał
Tez się dorobiłeś? Witaj w klubie!
ale klub czego?