Serio czy fejk?

W meksykańskim Kongresie pokazano zwłoki kosmitów. Teorię mieli potwierdzić naukowcy (msn.com)

Nie jesteśmy sami. To jedno jest pewne

2 polubienia

Z artykulu zalatuje Daenikenem.
Tysiacletnia skamieniłość?
Co do badn DNA w “skamienialodciach” tez można mieć wątpliwości. Co najmniej…
Też jestem zdania, ze malo prawdopodobne jest, ze jestesmy jedyną oazą życia bialkowego we wszechswiecie, nawet opartego na podobnym schemacie podwojnej spirali DNA?
Ale czy potrafimy je zidentyfikowac a co wiecej porozumiec się?
Ewolucja nie ma konkretego ukierunkowania.

Istnieje tyle przesłanek graniczących z pewnością, że obok nas jest jeszcze inne niż ziemskie życie, że ja nie mam jakichś wątpliwości. Uważam, że należy się tylko wystarczająco w temat wgłębić.
Nie znam jednak dobrze sprawy związanej z tym meksykańskim znaleziskiem - czytałem o tym na niemieckich stronach, ale to za mało, by się na ten temat poważnie wypowiedzieć.

1 polubienie

Z artykułu finalnie tyle wynika, że nic nie wynika … :wink:

Takie tam znalezione w necie …

Wielka wpadka kosmitów. Zwłoki obcych ujrzały światło dzienne (msn.com)

Dzis bylo troche o tym w hiszpańskim programie porannym
Otoz osoba prezentujaca to znalezisko nie należy do zbyt wiarygodnych.
I nie bylby to pierwszy przypadek “kolażu” archeologicznego na zamowienie, jako, ze ponoc w Meksyku problemu z surowcem do tego typu sklejanek nie ma
To nie znaczy, że wszystko mozna wrzucic do worka z napisem bzdura.
Zastanawiajace jest tylko podobienstwo osobnikow do pewnego milego stworzonka, ktore uporczywie usilowalo zadzwonić do domu z telefonu stacjonarnego.

Nie wiem, jest tyle dezinformacji, że ciężko powiedzieć.
Może istnieje inteligentne życie we Wszechświecie, ale czy się z nim spotykamy? Nie wiadomo.

Wszyscy mają zwłoki XD Ciężko mi uwierzyć że tak zaawansowane technologicznie istoty by się rozbiły czy nawet nie wzięły zwłok swych towarzyszy

Gdyby udało się znaleźć ślady DNA… Gdyby to jakoś wiarygodnie przebadano. Znalazca tych mumii nie jest wiarygodny. Ponoć miał już dwie oddzielne wpadki również dotyczące kosmitów.

2 polubienia

Dopiero dzisiaj oglądałem i strasznie małe te “ciała kosmitów”… Jak dla mnie to fake

A kto powiedzial, że kosmita musi być duży?
Dinozaury to duze bywaly i wiele im z tego nie przyszlo …

3 polubienia

O! O tych mowa

Wiem, widzialam. Jest tu taki program IV tysieclecie, pol godziny deliberowali co to za ET sie przyplątały.
Niestety ten pan jesli chodzi o te odkrycia ma opinie gorsza od Daenikena, a Meksyk to Meksyk…
Tam nawet piwo na Santa Muerte mają.

To ulepic mumię kosmity?

1 polubienie