Juz mi lepiej…Ale tak się nie robi!!!
A Ty myślisz, że ja tu fiołki wąchałem? Ja po zawale jestem…
Niech jeszcze dziś Iga nam taki thiller zapoda… Pampersy chyba założę przed jej finałem. …
A tak w ogóle, to mieliśmy horror z turbodoładowanie, potrójnym…
Mam już przygotowanego lap ropa w pracy.Mam nadzieje ze obejdzie się dzisiaj bez burzy…
W tym czasie w Cadiz, w Hiszpanii przerwano mecz, bo kibic doznał zawału, Czekam czy wznowią i czy ten gostek nie umarł? Lewy wszedł z ławki w 55 i zaraz walnął bramkę. Stan 2:0 dla Barcy.
@okonek ogarnij temat, bo ja hiszpańskiego ni chu…, chu…
Podobno facet przeżył.
Mecz przerwany, decyzji o kontynuacji jeszcze nie ma…
Fajna ta sytuacja z Lewym.
Ooo, ja od początku mówiłam, że będzie ciężko i nerwowo.
Podejrzewałem trudny mecz dla naszych chłopaków, ale czegoś takiego się nie spodziewałem.
Zaraz sprawdzę. Bo do wiadomości sportowych to jeszcze prawie godzina. Na razie znęcają się nad “ciocią Lilibeth”.
Kibic odzyskał przytomnosc, zabrali go do szpitala (na meczach zawsze jest obstawa medyczna)
Wznowili gre
Dzięki.
Teraz Forza Italia i jutro mecz mistrzów o złoto
4:0 dla Barçy
Starszy czlowiek, podali, ze poki co pożyje.
1 gol Lewego i jedna asysta.
Na razie zdjęcia i uśmiechy…
Zaraz zaczynamy!!!
Ons jednak z daleka, wyglada na faceta…I to silnego faceta
1:0 a otwarcie piorunujące!
2:0…Przelamanie na sucho.
3:0…Poezja.
3:1…Ons jednak gra na razie bardzo słabo.Teraz ważny gem!
3:2…No I niestety.Ons nagle jak w transie, po trzech genialnych piłkach,przelamuje Igę.Zaczelo się na dobre.
4:2…Kolejne przełamanie ale tym razem Iga pokazał kapitalna MOC!!! Piłka na 15:30 to arcydzieło.
5:2…Bez historii.Iga dominator!!!
6:2…I mamy 1:0 w setach dla Polki.
Przyznam ze wolałbym od gry Jabeur,czesciej oglądać elegancka panią z jej sztabu.Uroda i arystokratyczny sznyt
Iga gra tak ze nie pozostawia złudzeń.Pytanie tylko czy utrzyma te koncentracje w drugim secie.Sabalenka tego nie potrafiła.Niemeier po prostu padła…
Ok. Gramy dalej!
1:0…Meczacy gem na przewagi.Ale w końcówce Iga lepsza.Dwa kapitalne winnery!!!
2:0…Mamy przełamanie! Iga egzekutor!
3:0…Az się wzruszyłem po ostatniej piłce.Cos obłędnego…
3:1…Troche szkoda bo to było spokojnie do wygrania.
3:2…No I znowu jak w pierwszym secie.Z tym ze to był najgorszy gem Polki w meczu.Bledy,nerwy,brak zdecydowania…To tak jakby podawała tlen Tunezyjce…
4:2…I znowu jak w I secie! Chemia to czy biologia? 4 genialne piłki Igi i…Gramy dalej!
4:3…Polka przełamana a Jabeur zagrała chyba swego najlepszego gema…
4:4…Czyli mamy wyraźny kryzys.Polka stanęła w miejscu jakby ja pot zalewał.Zreszta może tak jest…to może jeszcze potrwać…
5:4…Potworny gem dwóch zmordowanych dziewczyn! Skończyło się szczęśliwie ale poziom i tempo meczu, mocno spadły.Trzymajmy kciuki…Być może to ostatni gem…
5:5…Mizerna ta gra się zrobiła.Nerwy napięte tak ze …Mam już dosyć…
6:5…Ufff…Byla tu jedna z piękniejszych wymian meczu ale…Dawno już nie widziałem tak zmęczonych zawodniczek! Ostatni?
6:6…Nigdy więcej nie powiem,“ostatni” miale ja na widelcu i…I nic…
Tie break.
7:5!!! Ten cudowny,wspanialy tie break!!!
Polka mistrzynią US Open
Jeszcze posłucham co powie…To zawsze dodatkowe “emocje”
hehehehe…! No dobra koniec żartów, bo już się zaczęło i Iga pierwszego gema wygrała do 15,
A Włosi objechali Słoweńców już 2:0 w setach. 21/22
A Iga II gema do 0. A trzeciego do 15.
A Italia leje Słoweńców w III secie już 5:0. Zaglądłem tam tylko, bo Iga ważniejsza.
Iga niczym walec, jak narazie, a Ons wydaje mi się, że stresa złapała. 3:0
Und vierte set gewonnen nach Punkten Jabeur bis 30. Jetzt drei zu eins fuer Swiatek.
Nicht gut, nicht gut. Jetzt ist schon nur 3:2… Iga- gibst weiter…! 4:2 und diese da solln sein. 5:0 do 15. Das halten, Iga!
1:0. 6:2.
Nicht gut, nicht gut i nagle very good! 5:2, a wystarczyło, żeby mnie nie było 10 minut.
Set już jest w kieszeni Igi, trzeba pomyśleć co Ons zrobi w drugim secie, nie ktoś powie, czy ona się rozkręciła, czy jednak tylko to są takie chwilowe tylko jej momenty.