Serwis sportowy 9

Wygraliśmy seta z Turcją!

1 polubienie

Też nie.

1 polubienie

Ten drugi set chętnie bym obejrzał.
Lekcja poglądowa o tym, ile znaczy blok w siatkówce…
Szkoda ze tak łatwo pozwalamy im odjeżdżać.Trzeci set miał miejsce w historii już chyba ze sto razy…

Wolosz punktuje z ataku!!!
Niezle się ten set zaczął…Oby to utrzymały…
16:10 a Stysiak jakby w żyłę przyjęła :joy: :innocent:
Ja pier…
Olivka,po prostu kocham Cię!!! :smiling_face_with_three_hearts: :star_struck: :heart_eyes:

1 polubienie

Mało. Jeszcze 2 trzeba :wink:

1 polubienie

Bylo 6 punktow,sa dwa…

Módlcie się kto wierzący, może jakoś doczłapią dziewczyny do tajbreka :innocent::wink:

3, a nawet 4. :stuck_out_tongue:

2 polubienia

24 I chyba to mamy!!!
Szkoda ze nie widzę bo od czasów Niemczyka,nie widziałem takiej liczby bloków w wykonaniu Polek…

2 polubienia

Będzie tiebreak!

1 polubienie

To był piękny set w wykonaniu Polek.

1 polubienie

Nerwacja ogarła teraz mnie… :joy:

Wkręcić Turcje do 18 :thinking: Dziwne rzeczy na tym turnieju…
Przeczytałem opinie niejakiego Krzysztofa Sedzickiego…Nawet nie widząc,odczuwam to dokładnie tak samo!
Cholerna Baladin…Już jednego seta nam zabrała w pojedynkę :face_with_raised_eyebrow:
A teraz Erdem…3 punkty w nieco ponad minutę…Co się tam dzieje?
Malo bronimy…Za mało…
Szkoda.Mecz był spokojnie do wzięcia.

1 polubienie

Ta przegrana po dobrej walce, źle nie graliśmy, nie ma większego znaczenia, bo i tak jesteśmy w śmiertelnej dla nas grupie. USA za silne, a Serbia, to już w ogóle poza zasięgiem i chyba nie tylko naszych siatkarek, ale wszystkich.

2 polubienia

Skoro dalo się powalczyć z Turcja to nie odbierajmy im szans.To z pewnością najlepsza drużyna od wielu lat.Maja 3 dni odpoczynku.
Dzisiaj specjalnie nie liczyłem na taki poziom.Kolosalna różnica w turniejowym doświadczeniu!
Ale z drugiej strony, chyba jeszcze większa miedzy Polska z ligi światowej a Polska teraz.

1 polubienie

Postęp jest niewątpliwy. Nasze dziewuchy, to już nie te przestraszone kurczaki, jak coś poszło nie tak. Widać tu pracę Lavariniego, ale, jak dawniej pisałem, brakuje ze dwóch, trzech zawodniczek, abyśmy weszli na salony.

2 polubienia

Tymczasem błyskawicznie z Wrocławia!!!

Slask Wroclaw-Warta Poznań 0:2

Warta po raz kolejny, po profesorsku rozgrywa mecz wyjazdowy.Gol na początku meczu i mordercza kontra w doliczonym czasie.
Taka ciekawostka.Warta jest absolutnym liderem w polskiej lidze,jesli brać pod uwagę wyjazdy.Jest tez ostatnia,jesli brać pod uwagę mecze u siebie…
Czy tak kiedyś było z jakakolwiek ekipa? :thinking:

1 polubienie

Nie jestem w stanie odpowiedzieć na to… :person_shrugging:

A jutro nasze siatkarki grać będą z Serbią, niedługo po tym nasza Iga wkracza do gry. Jutro założy się nowego temata, bo tu już za duża górka się zrobiła… :joy:

Trochę się boję oglądać ten mecz, ale, jak się doczytałem z każdej grupy do ćwierćfinału idą 4 pierwsze, czyli tylko jedna odpada. A, że w naszej jest Kanada, to raczej mamy ten ćwierćfinał… :grinning:

Polska
Serbia
USA
Niemcy
Kanada.

Jako niedobitek grupowy odbył się dziś mecz Italia - Holandia 3:1.

1 polubienie

Może dlatego, że Warta de facto od kilku lat nie gra u siebie. Inny jest klimat dopingu, gdy gra się na swoim stadionie, w swoim mieście, a inny gdy jako gospodarz musisz wyjeżdżać do Grodziska. Szkoda, że musi dochodzić do takiej sytuacji.

2 polubienia

Jestem dobrej myśli przed tymi spotkaniami.
W lidze światowej tak nie było…

1 polubienie