Braun neguje istnienie komór gazowych. Ale to tylko jeden z wielu przykładów
Co chcą udowodnić takie osoby? Bo chyba nie zawsze chodzi o antysemityzm ![]()
Braun neguje istnienie komór gazowych. Ale to tylko jeden z wielu przykładów
Co chcą udowodnić takie osoby? Bo chyba nie zawsze chodzi o antysemityzm ![]()
Tez tego nie rozumiem, ale on w jakims celu to robi…
Prosta odpowiedź - bo może. Bo mu na to pozwalają.
Czemu na przykład tu zielony twór się wygłupia, wypisując bzdury? Także bo może, bo mu tu się często pozwala. Sam jesteś przykładem lizania mu zada. Na innym forum by dostał bana na sto lat i tyle by zdziałał.
Dlaczego jeszcze? Podobnie do powyższego przykładu - z głupoty i nienawiści do innego człowieka. Jedno często idzie w parze z drugim.
To tak w ogromnym skrócie. Temat szeroki jak wspomniana ludzka głupota.
Wiesz do zielonego sie czlowiek czasem odzywa listosciwie, chociaz on juz takie postawy pokazal czasem, ze… ![]()
Nie wiem?
Pod publiczkę?
Ta na marginesie to zdaje się amerykanski wynalazek, Niemcy tylko usprawnili, zamieniajac to w system przemyslowy.
I to jest dosyć ciekawe…
Niemal te same bestie rozgrzeszają hamas,dając popas swej nienawiści wobec wszelkiego"żydostwa".
Nic w Polsce,nawet żużel czy piłka nożna nie jest tak zakorzeniony jak antysemityzm.Jak najordynarniejsza nienawiść do Żydów…
Wyłazi to jak goovno na wierzch,przynajmniej raz na kilkanaście lat…A niektórzy do dzisiaj [niejaki Bubel…] budują na tym swój kapitał polityczny…
Owszem,Żydzi są mało dostępni.Są hermetyczni,złośliwi i delikatnie mówiąc,trudni do polubienia.
Ale spójrz na mapę…
JAK mają się zachowywać by obronić swoją państwowość która ma miejsce od czasu choćby króla Saula? Circa 1300 lat pne,co podaję z pamięci…A co oznacza że mogę się mylić…
To nie oni są nienawiścią.To nienawiść ich otacza!
Ale Ty tego nie przeczytasz.Za długie,prawda?
Aluzję kupiłam.
Zielony bywa na leczeniu i to dość czesto. Działkę ma to sobie tam jabłonki hoduje. Ekologiczne pewnie z wkładką mięsną.
Natomiast kwestia Brauna to jest dla mnie sprawa niezrozumiała. Bo miejsce tego człowieka powinno być w kamieniolomach. Przykuty do taczki.
A jeszcze bardziej dziwi mnie ilu ludzi na niego głosuje i popiera?
Bronią swojej kultury i zwyczajów.
Czy sa tacy niedostępni?
Zależy, bo jak kazada grupa spoleczna nie sa jednolici.
Ja tam uwazam, że dobrze jest poznac podstawy ich kultury i obyczajów, żeby zrozumieć ciąg dalszy… Choćby edykty królów katolickich w Hiszpanii?
Ale tu trzeba rozdzielic o czym piszemy? O antysemityzmie? Czy o negacji komor gazowych jako przemyslowej metodzie mordowania ludzi?
Bo jakos się to w mentalności społecznej skleilo.
Nie mam zamiaru nikomu pisać aluzji. Pozwala mu tu się wygłupiać czy nie?
Mam znaleźć przykłady?
To po co od razu wyskakiwać z aluzjami?
Czemu nie można napisać wprost - czasem pozwala mu się za dużo.
Lepiej insynuować, że benasek pisze aluzje - przesunąć problem na benaska. ![]()
Oj nieładnie koleżanko, nieładnie …
Tak już poważnie to i tak Ci piwo postawię jak Cię spotkam.
Sama tu jesteś, zarobiona jesteś.
Wzięłabyś sobie jakiegoś giermka do przyuczenia. (Mnie nie, żeby nie było)
Ale i oni powinni wiedzieć!!!
Nie mam ochoty się z definicji kłaniać…Wystarczy że od 30 lat,aktywnie bronię ich państwowości!
A “przemysłowo” mordowano najpier ICH.
To że szybko się nauczyli słuyżyć totalitaryzmom,to już inna sprawa i inny temat.
Dużo znika. Ale czasem bywa taki zastój, ze wpuszczenie zielonego między glony trochę zamieszania zrobi.
Zaplącze się w łodyżki i wesoło.
No dobra, Kermit to on nie jest.![]()
![]()
![]()
![]()