Kiedyś obrzucano nielubianych ludzi zgniłymi jajami. Chciałbym cos takiego zrobić z … ale mam problem – skąd wziąć zgniłe jajo? Czy ze zwykłego, kupionego w sklepie da się jakoś je wyhodować tak, aby śmierdziało w środku?
No wiesz @Bingola nie posadzalam Cie o takie zamiary Ty nawet zbrodni z jajami nie umiesz zaplanowac. Wyhoduj je sobie.
No własnie jak to zrobić???
Kilka tygodni w temperaturze powyżej 20°C powinno zrobić swoje. Przyspieszysz ten proces zamrażając najpierw jajo, ale może pęknąć skorupka. W normalnych warunkach, w lodówce jajka nie powinny zacząć gnić nawet przez dwa miesiące.
Wybierz sie do zaprzyjaznionej żabki lub innej biedronki.
Zapytaj czy maja takie, ktorym konczy lub skonczyl sie termin przydatnosci do spożycia . Kup lub wypros pare tuzinów.
Sprawdz czy skorupki całe. Dla pewności mozesz pasmarowac olejem lub wazelina, zeby procesów gnilnych nie zakłócać.
Ułożyć w tekturowych platonkach w cieplym miejscu. Po jakichś 10 - 14 dniach amunicja powinna być gotowa.
Dla pewności uzywaj rekawic gumowych w trakcie rzucania.
Sam zrób. Wyjmij z lodówki i niech się psują
Można mieszkanie zasmrodzic jak skorupka uszkodzona.
Taaaa, na pewno się przyznają, że mają przeterminowany towar!
Dlatego napisałam " zaprzyjaznionej"
Obawiam sie, ze kolega nie ma znajomosci na takim poziomie tak jak nie kazdy zna chlopakow z miasta do obicia geby komus…
Parafrazując jakiś cytat ;gdy milkną słowa grzmią armaty :> Brawo ,brawo.Domyślam się na kogo chcesz się zaczaić :> Bezsilność,co?:>Sam kiedyś miałem taki pomysł na wizytę byłego prezydenta w moim miasteczku.Pech jednak chciał ,że właśnie wrócił z Paryża i tak ktoś podszedł i jajkiem całkiem świeżym go poczęstował::> Ja nie miałem szans ,zwarte oddziały byłej chełmskiej zomozy ustawiły swój kordon 100 metrów od zamierzonego celu.Później też zrobiła prowokację,spałowali ..miejscowe nauczycielki LO zamiast bojówek prawicy :> Piękne to były czasy beztroski w każdej dziedzinie :>
i uważaj szefie ,jaja choć twarde są kruche i przy mocnym ścisku zostają w dłoni ;/
Najlepiej wystrzeliwać je z odpowiednio dużej procy!
Dlatego zaleca sie rękawice w trakcie uzytkowania amunicji.
Zawsze potem mozna rycerskim obyczajem rzucic wyzwania, czyli rękawicę - w ramach recyklingu
Nie ma to jak z fasonem wpisać się idealnie w poziom debaty"politycznej" w polszy.Debaty w której wszyscy są źli,oprócz nas.
Z drugiej strony, kiedy nikogo kompletnie nie obchodzi,na kogo chciałbyś się"zamachnąć",to może faktycznie lepiej rozwijać smrodliwy pretekst..
W koncu jak argumentow zabraknie to i zgnile jajko dobre…
Choć woreczki ze zgnilymi odpadami rybnymi, a takowe też mozna zastosować w przypadku terenow obfitujacych w rego rodzaju surowiec moga byc rownie skuteczne…
Ja słyszałem o jeszcze innej metodzie. Pewien facet notorycznie parkował pod oknami domu samochód i trzymał go na jałowym biegu przez kilkanaście minut, spaliny leciały wprost do mieszkań. Po bezskutecznych próbach zwracania uwagi mieszkańcy srodze się na nim zemścili – zrobili nalewkę czosnkową wymieszaną jeszcze z innymi podłymi zapachami i zaaplikowali porządną jej dawkę długą strzykawką wprost na filtr nawiewu do kabiny.
Koci mocz bylby rownie skuteczny…
Z ciekawości zajrzałem ponownie…
I dalej nikt nie śmie zapytać,co planujesz…Sami swoi?Wiedzą aż nadto dobrze?Nie sądzę…
To raczej brak zainteresowania
Przecież to był żart. Pytałem o zgniłe jajka w ogólności i okrasiłem temat takim porównaniem.