gatunku ludzkiego, to dlaczego związki tej samej płci, nie rozmnażające swojego nieharmonijnego gatunku ludzkiego, są obdarzane negatywnymi konotacjami?
Bo nie przyczyniają się do przedłużania gatunku
Po co mają przedłużać nieharmonijny, więc szkodliwy gatunek ludzki?
Wszystkie pasożyty lubią się mnożyć a czym więcej, tym lepiej!
Tu bym polemizowala.
Tam gdzie mają prawo do adopcji często jednak ich rola jako opiekunów się sprawdza.
Pomijajac standardowe jęki kolegi @harmonik , że sie papugą nie wykluł? Albo muszką owocówką?
Pytanie jest nielogiczne z założenia, bo kolega zapomnial, że homoseksualizm nie pozbawia zdolności płodzenia - nieco je tylko urtudnia.
Reszta należy od dobrych chęci, rozwoju nauki i ustanowionego prawa.
Które nie tylko w stosunku do homoseksualistów są dskryminujace. Ilu ojcom odmawia się prawa opieki nad dziećmi?
Co często prowadzi do absurdow w postaci afer z “porwaniami”. Przez babcie, wujkow czy wrecz instytucje panswowe.
A jeszcze w Polsce w prawnym limbo ciągle działają banki spermy, jajeczek i instytucja surogatki…
Naszemu zielonemu koledze to jak ślepej kurze? Też jakies ziarenko sensu w pytaniu się trafi… nieharmonijne
Moje wszystkie pytania mają sens, nawet jeśli nierówny. Gdybyś ogarniała sens moich pytań, czułabyś się wygraną, bo cała nauka i religie przy nich wysiadają. Ale może masz zaufanie do mnie, że zdążę Was przygarnąć w obliczu końca tego nieharmonijnego świata ludzi.
Pod względem autopromocji zaczynasz doganiac pania Gessler z domu Ikonowicz…
Po cóż miałoby mi zależeć na takich autopromocjach u jedynego, nie potrafiącego logicznie myśleć, gatunku ludzkiego? Już po skończeniu 22 lat, stałem się jak mądre, harmonijne zwierzę, harmonijne rośliny, harmonijne Istoty Kosmiczne.
Ma jeszcze szansę papugą być, jeśli wykąpie się w tęczy
Nie wszystkie papugi sa az tak kolorowe.
Na poczatek proponuje aleksandrette
Zielone, żre owoce i robi duzo halasu o nic…
bratnia dusza