Bo o powodzeniu relacji nie decydują hormony tylko proza życia.
I doswiadczenie Diabelku
Zaryzykuje stwierdzanie ze milosci z dziecinstwa/piaskownicy sprawdzaja sie na zasadzie niekoniecznej
Wykorzystuję terapeutycznie / rechabilitacyjnie / Pytamy na wiele sposobów - rozciągam przykurcze mięśni, stawów na klawiaturze, ćwiczę pamięć itd. bo na rechabilitacje długie terminy. Kurde będzie debet na kolejne pokolenie, jak zarządzają zapłaty
Sama chemia nie wystarczy. O miłość trzeba dbać i się szczerze nią dzielić z drugą osobą, nie tylko radością ale i zrozumieniem jej potrzeb, pomocą, dzieleniem się smutkami itd
Ta książka może Ci co nie co wyjaśnić
Mnie zastanawia, dlaczego nie ma tabletek na to, by czuć szczęście, skoro szczęście to chemia?
Hm, takie małe niebieskie są by czuć , Szwejk wszystko leczył rycyną
Sa psychotropy
Niestety wiekszosc uzależnia
@Daniel86 Jak to nie ma? Codziennie sprzedaje się ich tysiące.
Nie ukrywam ze zbyt wielu osób mi dzisiaj brakuje aby dalej traktować to miejsce tak jak kiedyś…
A juz nagle a niespodziewane trafianie kiedys na osoby kalibru np.@heli,stanowi dla mnie kawalek najfajniejszej historii towarzyskiej z przed lat…
Jesli jednak dziala wciaz to miejsce na Ciebie wrecz terapeutycznie to ciesz sie i korzystaj!
Mając taki dar"rozkrecania imprezy"nie bedziesz sie nudzic a i reszta jak sądzę,tylko na tym skorzysta
Prozac na ten przykład.
Tak. I nie tylko. Cała lista…
Oj tak
Luzik, nie stresuj się, najwyżej udasz głupka
Po prostu wpadłam tu po długim czasie i czuję, że w danym momencie mi to nie ciąży, a wręcz przeciwnie, nadal jestem w formie i tematy mnożą mi się jak króliki. Znajduję ludzi, którzy mają coś do powiedzenia i nie jest to “odwalenie pańszczyzny”, ot, żeby tylko wtrącić swoje trzy grosze, bez większej analizy i odwołania do własnych doświadczeń. Uwielbiam to. Póki nie zwalą się na mnie obowiązki i póki będę potrzebowała takich życiowych rozmów z mądrymi ludźmi, żeby zająć swoje myśli tym, co jest tutaj i nie zaniedbam swoich pasji, to jestem
Szkoda ze nie moge Ci dzisiaj towarzyszyc.Jestem w pracy i musze zaraz leciec z powrotem do innychobowiazkow…
Będę Jeszcze pogadamy