Skoro tak wielu z nas się ostatnio objawiło/powróciło z dalekiej podróży, to może

Na starym pytamy też byłam MałaGosia ale chyba “mała” pisana z małej litery, zmieniałam avatary ale chyba generalnie miałam jakieś swoje zdjęcie.
Ps. Zablokowano mi możliwość komentowania i odpisywania na privie za zbyt dużą liczbę odpowiedzi w dniu, w którym się zarejestrowałam :see_no_evil: i może dobrze, ktoś kto zarządza tym grajdołkiem może wie co robi​:crazy_face::crazy_face::crazy_face: generalnie dużo gadam, “mądruję się”. Nic się nie zmieniło przez te lata :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Tu każdy początkujący ma ograniczoną ilość komentarzy, o ile pamiętam, przez dwa pierwsze dni. Taki jest urok tego forum. Teraz już możesz nawijać do woli.

2 polubienia

Jestem gra, na starym pytamy i tutaj (ale tylko tutaj). Tyle, że poprzednio byłam młodsza i wyglądałam tak:
Tweety_bird

4 polubienia

Ja na starym Pytamy miałem ten sam nick (Daniel86). Często zmieniałem awatar, a obecny mam jeszcze od czasów końca starego Pytamy.

2 polubienia

Wcześniej byłem fiołkiem. Później stałem się gwiezdnikiem, z numerkami. Tutaj bez numerków. :slight_smile:

3 polubienia

A wiesz, ze w wydaniu wilczycy Cie bardzo lubilam?

2 polubienia

Tiaaa. Jeszcze jak by do rebusow podpowiedz byla?

1 polubienie

Nawet nie wiedziałam :rose:

:innocent::innocent::innocent:

1 polubienie

Ajko teraz, a wcześniej Ajumiko z żabką w avatarze.

4 polubienia

Pamiętam Cię. :slight_smile:

2 polubienia

Wstawiaj tę żabę, fajna była.

4 polubienia

Żabę to i ja pamietam. Moim pierwszym awatarem na starym Pytamy też była żaba…
Ciekawe, co ona teraz biedna robi…:thinking:

4 polubienia

Zawsze byłem rycerzem w czerni …

2 polubienia

Don Hihotem? :rofl:

1 polubienie

Zaczynales utajniony

, ale pokazałeś co potrafisz w kosmosie?

1 polubienie

Uważaj, bo nadchodzą czasy, gdzie będziesz mógł myśleć co zachcesz, ale uważać na to co głośniej mówisz …

1 polubienie

Mój awatar nawiązuję do poprzedniego konta na tzw starym Pytamy.Dość nieaktualne zdjęcie ale czułem się niejako zobowiązany je wrzucić i dać się rozpoznać.Na Pytamy jestem od przełomu lat 2007/ 2008 roku pod różnymi nickami ,Nigdy nie miałem dwóch kont jednocześnie i też nigdy się ich nie wstydziłem.Ich podanie rozważam ,choć niewiele Wam powie o mnie ,byliście za bardzo zajęci sobą hehe;>

2 polubienia

Ja pamiętam bardzo wiele kont z tego okresu,bo byl to cieawy czas na pytamy .
Jestes zatem jednym z najdłużej funkcjonujacych userow.

1 polubienie

Na najciekawszy podobno się spóźniłem.Dużo najstarszych stażem użytkowników wspominało początki Pytamy z dużą nostalgią i z czasem który już nie wrócił.Zawsze czułem się tu raczej gościem ,może wynikało to z dystansu pierwszych do następnych.

2 polubienia