Na starym pytamy też byłam MałaGosia ale chyba “mała” pisana z małej litery, zmieniałam avatary ale chyba generalnie miałam jakieś swoje zdjęcie.
Ps. Zablokowano mi możliwość komentowania i odpisywania na privie za zbyt dużą liczbę odpowiedzi w dniu, w którym się zarejestrowałam  i może dobrze, ktoś kto zarządza tym grajdołkiem może wie co robi:crazy_face:
 i może dobrze, ktoś kto zarządza tym grajdołkiem może wie co robi:crazy_face:
 generalnie dużo gadam, “mądruję się”. Nic się nie zmieniło przez te lata
 generalnie dużo gadam, “mądruję się”. Nic się nie zmieniło przez te lata 

Tu każdy początkujący ma ograniczoną ilość komentarzy, o ile pamiętam, przez dwa pierwsze dni. Taki jest urok tego forum. Teraz już możesz nawijać do woli.
Jestem gra,  na starym pytamy i tutaj (ale tylko tutaj). Tyle, że poprzednio byłam młodsza i wyglądałam tak:

Ja na starym Pytamy miałem ten sam nick (Daniel86). Często zmieniałem awatar, a obecny mam jeszcze od czasów końca starego Pytamy.
Wcześniej byłem fiołkiem. Później stałem się gwiezdnikiem, z numerkami. Tutaj bez numerków. 
A wiesz, ze w wydaniu wilczycy Cie bardzo lubilam?
Tiaaa. Jeszcze jak by do rebusow podpowiedz byla?
Nawet nie wiedziałam 

Ajko teraz, a wcześniej Ajumiko z żabką w avatarze.
Pamiętam Cię. 
Wstawiaj tę żabę, fajna była.
Żabę to i ja pamietam. Moim pierwszym awatarem na starym Pytamy też była żaba…
Ciekawe, co ona teraz biedna robi…
Zawsze byłem rycerzem w czerni …
Don Hihotem? 
Uważaj, bo nadchodzą czasy, gdzie będziesz mógł myśleć co zachcesz, ale uważać na to co głośniej mówisz …
Mój awatar nawiązuję do poprzedniego konta na tzw starym Pytamy.Dość nieaktualne zdjęcie ale czułem się niejako zobowiązany je wrzucić i dać się rozpoznać.Na Pytamy jestem od przełomu lat 2007/ 2008 roku pod różnymi nickami ,Nigdy nie miałem dwóch kont jednocześnie i też nigdy się ich nie wstydziłem.Ich podanie rozważam ,choć niewiele Wam powie o mnie ,byliście za bardzo zajęci sobą hehe;>
Ja pamiętam bardzo wiele kont z tego okresu,bo byl to cieawy czas na pytamy .
Jestes zatem jednym z najdłużej funkcjonujacych userow.
Na najciekawszy podobno się spóźniłem.Dużo najstarszych stażem użytkowników wspominało początki Pytamy z dużą nostalgią i z czasem który już nie wrócił.Zawsze czułem się tu raczej gościem ,może wynikało to z dystansu pierwszych do następnych.