Skuteczny dałem przykład decydentom sportowym, aby nie zgadzali się

na wykluczające z TCS naszych skoczków narciarskich, ogłupiająco-oszukujące wyniki testów naukowych na rzekome zakażenie pandemią COVID-19?

Okazało się, że jak się postawić, to nawet nauka może się okazać ogłupianiem i oszukiwaniem. Mam rację?

• Tak
  • Nie
  • Trudno powiedzieć
  • Mam jeszcze inne zdanie nt. temat

0 głosujących

Zmien nie tyle dilera co używkę ?

1 polubienie

Ja w imieniu wdzięcznych reprezentantów Polski… chciałem podziękować za skuteczną i bohaterską… tak… nie bójmy się tego słowa: Bohaterską interwencję!
Panie Harmoniku, bardzo dziękujemy za dokonanie niemożliwego… i za obalenie komunizmu także :wink:

4 polubienia

…i w imieniu milionów kibiców skoków w naszym kraju. Nawet jeśli kpisz ze mnie, to chyba nie dałbyś głowy, że nie zainspirowałem decydentów, aby się postawili tamtejszemu sanepidowi, bo wystarczy jeden wiadomonacyjny kierownik laboratorium, aby zniweczyli trud i starania polskich sportowców, i upokorzyli cały Naród Polski.

1 polubienie

Nie kpię. Już dwie minuty po twoim wpisie widziałem pierwsze tłumaczenia twego tekstu na niemiecki. Następnie decydenci cytowali cię w tweetach i na insta. Wprawdzie później to pokasowali… bo wiadomo że chcą sobie przypisać cudze zasługi… Lecz my pamiętamy że bohater może być tylko jeden!

Usypmy kopiec w podzięce
Za ogrom tytanicznej pracy
jest tylko jeden Harmonik taki
Więc go uczcijmy rodacy!

2 polubienia

Pewnie kpisz, ale nasi decydenci nie potrzebowali tłumaczeń. Za to mogli się zreflektować, że jak taki bez wpływów harmonik potrafi postawić się utytułowanym wiadomonacyjnym, to tym bardziej oni powinni.

Wniosek z tego taki że testy źle testują :wink:

1 polubienie

Nie kpię! Jak bum cyk cyk, że nie!

1 polubienie

Jeszcze Orły nie przegrały,
póki Wodza mamy.
Dał im przykład nasz Harmonik,
jak się stawiać mają.

3 polubienia

Bardzo słuszny wniosek. Gdyby nasi decydenci sportowi byli potulni, spolegliwi, to nasi zawodnicy oglądaliby innych w tv. A przecież żadnego zakażenia zmyśloną pandemią nie mieli.

Jesteśmy z was dumni, user harmonik…

2 polubienia

W nocy oglądałem na YT niejeden dokument czy vlog o pracy kierowców TIR-ów. Wg mnie, to bardzo odpowiedzialna, trudna, stresująca praca, a stres zdrowiu nie sprzyja. Ja wybierałem łatwiejsze prace, choć chciałbym być kierowcą TIR-a. Uważam ten zawód za trudniejszy od bycia pilotem pasażerskich odrzutowców.

1 polubienie

I widzisz jak działa marchewka? Komplement za komplement. Już i Jezus i Ozyrys chcieliby być kierowcami TIRów :wink:
Tylko co z “grzybiarami” ja się pytam? :wink:

Testy maja margines błędu
To jest chemia organiczna
Kwestia spinu w cząsteczce zmienia wlasciwosci

Margines co najmniej 80 % niewiarygodności… Ładny marginesik. Inaczej ogłupianie i oszukiwanie.

To tez margines
Ale testy na wirusa robione systemem ELISA az tak omylne nie sa