Słabo dziś z pytaniami

Serio?
Kto jest az takim człowiekiem sukcesu?Bo znajomy to moze byc tak pozytywnie jak i…negatywnie :thinking:

1 polubienie

Niech Ci bedzie.Jestem w polowie.Roboczo,“Film a literatura” ale bez przeciążeń.Raczej noworocznie :innocent:

1 polubienie

A piwo masz?

1 polubienie

No a jakze???
Mam dzisiaj wolne.Wykonalem plan dnia,komunikujac sie z administracja domu,zjadlem co trzeba,obejrzalem wspanialy film [przygnebia mnie to jak wiele jeszcze nie widzialem…] to i teraz odpoczywam :innocent:
I strasznie sie ciesze ze moj dawny kumpel,owocnie zaczyna flirtowac z dziennikarstwem na fejsie.Fajnie pisze,z zacieciem,ze swadą!

2 polubienia

To sobie poczytałam przy porannej kawie :wink:

A co mi tam, dodam coś od siebie.

@collins02, napisałeś, że ludzie nie potrafią pisać o muzyce, ograniczają się do wstawienia linku.
Ja na starym forum robiłam to nagminnie. Dla mnie, to tylko miły akcent codziennego życia, dla Ciebie to pasja. Zauważyłam, że masz swój zamknięty krąg zainteresowań, ja przeciwnie, stale jestem na etapie poszukiwań czegoś nowego.
Dzięki temu wiem, że na forum są osoby, które czynią podobnie. Efekty tego można śledzić na blogu z zagadkami kolegi @benasek.
Jest jeszcze ktoś, kto potrafi ciekawie pisać w ogóle. Także pasjonuje się muzyką, jest DJ-em i prowadzi audycję radiową. To żadna tajemnica @anon86894402 wielokrotnie o tym pisał na forum.
Każdy z nas ma inne gusta, inny rodzaj muzyki powoduje emocje i ciarki na ciele, krytykowanie tego podcina skrzydła…

Pozwolę sobie jeszcze sprostować jeden wątek. Ktoś wysiudał Malitę.
Ona usunęła konto w tym czasie co ja, powodem tego nie był ktoś, a coś.
:slightly_smiling_face:

4 polubienia

A kim jest ten coś? :thinking:

Mogę odpowiedzieć jednym słowem.
Ale przedtem kilka zdań wprowadzenia :stuck_out_tongue_winking_eye:
W moim odczuciu, Malita jest żywiołowa, spontaniczna, emocjonalna, i taka swojska kumpela z podwórka. Wpadała na forum jak huragan, zadając serię pytań. Wiele toczyło się życia codziennego, praktycznego, a to często było uznawane za bzdety, lub zaniżanie poziomu forum…
Co kto lubi. Usuwałyśmy konto, bo przytłoczyła nas nuda.

2 polubienia

Jak znam życie, zapanuje wymowna cisza :wink:

Koniec pogaduszek, czas śnieg ogarniać, zasypało mnie solidnie.

Oglądał ktoś film Pojednanie? Ja wczoraj 1 raz. Wspaniała rola Forest Whitakera i ta muzyk z filmu

1 polubienie

I coś, i ktoś, ale ten ktoś nie był z naszego forum.

3 polubienia

Przecież ona o tym pisała na forum.
Jest szczęśliwie zakochana!
Czy coś trzeba dodawać?

Szczęśliwie zakochana, to ona już była na starym forum.
Nie rozwijajmy już tego tematu.

1 polubienie

Odkąd pamiętam, obok kreacji filmowych Foresta Whitakera nie przechodziło się obojętnie … no, może poza rolą w “Bitwie o Ziemię”. :wink:

1 polubienie

Nie zamierzam. Napisałam tyle co
wiem, a wiem, bo w tym dniu pisałysmy na pw, a potem tyci prywatnie na poczcie.
Pa. Miłej zabawy życzę :grin:

2 polubienia

Jest dla mnie rzecza normalną ze szereg spraw jest postrzeganych najrozmaiciej przez rozmaite osoby.Ale jednym to mnie ubawilas setnie.
Ja mam ograniczony krąg zainteresowań???
To ze pisze tutaj o 4-5 gatunkach muzyki wynika z tego ze nie ma sensu pisac wiecej skoro nikogo to nie interesuje.To ze nie pisze o wspolczesnym pop music,hip hopie czy jakich techno elektronicznych wyziewach to z kolei dlatego ze nie cierpie tego tygla.I sa to jedyne rzeczy ktorych nie znosze.Gdybym mial pisac o tym co mnie w muzyce interesuje,siedzialbym przy kompie 20 godzin na dobe i podobnie jak na forum classic rocka,i tak bym wszystkiego nie zmiescil.I dlatego jestem w 2 innych podgrupach ktore obejmują jazz i northern soul.
Podobnie jesli chodzi o zainteresowania pozamuzyczne.Pisalem juz o tym kilka razy bo pytania padaly wprost.Nie bede sie dalej popisywal bo ,kogo to moze obchodzic???
@Malita reaguje impulsywnie ale wine za jej wyjscie ponosi osoba ktora ja “zainspirowala”.Bylem tu wtedy i pamietam ten hałas.Ty sobie wrocilas jak zwykle ale ona nie…
Wracajac do muzyki i"krytykowania"[?].Powtarzam po raz enty.Jesli chcesz cos powiedziec lub zagrac,zakladaj WLASNY wątek,jesli ci atmosfera u innych nie odpowiada.Lub taki"drobiazg" jak zmienianie tematu.To nie boli.Każdy potrafi to Ty takze.Nie jestes skazana na wchodzenie w czyjes tematy i marudzenie za kazdym razem ze collins nie lubi zmieniania.
Ciekawe zreszta ze mając inne zainteresowania jesli chodzi o muzyczne sprawy podstawowe,potrafie sie jakos bezboleśnie dogadywac z @mk777.O @benasek nie wspominając.Tu tez “środki cieżkosci” mamy inaczej rozmieszczone a pakiet rozmow i tematow z przeszlosci,az milo.
Czemu do licha nie zarzucisz @birbantowi ze slucha tego co ja?Czemu nie zarzucisz @elsie ze slucha tylko"jednego rodzaju"?
Przeciez ja Cie nie wywoluje do tablicy.Nie masz żadnego obowiazku pisania ani ustosunkowania sie do innych.Skoro tak Ci to wszystko albo nie lezy,albo cyklicznie irytuje to po jakie licho sie w to mieszasz???Aby potem znowu oglosic odejscie i powiedziec,“bawcie sie dobrze”?

2 polubienia

Nie byłoby tej rozmowy, gdybyś przeczytał, co 21 godzin temu napisał tu birbant.
Pisząc o zawężonym kręgu, miałam właśnie na myśli gatunki, które nazywasz wyziewami.
Dla Ciebie to wyziewy, dla innych kawał dobrej muzyki.
Jesteśmy dorosłymi ludźmi, każdy robi to co lubi, lub uważa za słuszne.
Ja rano napisałam pa, i wróciłam do ważnych obowiązków. Ot co :grin:
Te wcześniejsze moje komentarze, to nic innego jak szczerość. Nie o to chodzi? Nie tego pragniemy?
Dość bezsensownej szarpaniny, ona i tak nikogo nie obchodzi :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Matuniu kochana, a co ja takiego 21 godzin temu napisałem? Coś złego, nie daj Bóg? :grinning:

2 polubienia

To.

1 polubienie

Teraz to już całkiem zdurniałem.

1 polubienie

Zacznij czytać od chwili, kiedy niespodziewanie zaprosiłeś nas do dyskusji, do ostatniego komentarza.
I wszystko stanie się jasne.

1 polubienie