Bez szału
Łyknij coś, bo znów marudzisz.
Zapił, że nie marudzi? A ja mam znów bezpłatną odsyłkę. Kurcze, muszę odesłac nim odbiorę.
Pakujesz się w kłopoty
Mam już wszystko i na zmianę, jakbym nie miała siły uprać na bieżąco.
Co by miało ci odebrać siły, ubrudzone pakujesz do pralki i ona pierze
Ale prąd kosztuje. Wszystko drogie w tym kraju … Mam obsesję na punkcie bycia czyściochem.
A rozwiesic i uprasowac w ten upał?
Pogrzeb powoduje większe koszty, a ludzie umierają. Lubię czystość ale bez przesady, nie dzielę te na 2 dni a tamte do końca miesiąca. Inni też ponoszą koszty, płacą rachunki, kredyty itd. Też cenie oszczędność
Za dużo z siebie nie zmywaj bo będziesz chorować
Czyje dziś urodzinki? Devil nie zgadnie. To wkleję.
Ma 3lata a już został odznaczony przez prezydenta swojego kraju za ratowanie życia na wojnie.
Żenada
Miałam Ci wkleić te urodzinki po ukraińsku, żebyś miał co odgadywać, ale się zlitowałam. Ale już się nie lituję. Pytanie brzmi: co pies Patron chciał dostać w prezencie jako pierwsze? Wczytaj się we wpis napisany w języku zrozumiałym w Polsce każdemu (rzekomo) https://www.rmf24.pl/raporty/raport-wojna-z-rosja/news-psi-bohater-z-ukrainy-konczy-trzy-lata-pomagam-ratowac-zycie,nId,6168441#crp_state=1
uśmiech chciał dostać. Oj Devil opuszczasz się.
Z oryginału wyczytałem że uśmiech, no ale , dobra poproszę ten uśmiech
Fajny pieseł
Napisał też, że żona jego właściciela mówi do niego “jedz, jedz, mój kochany. Co za piękny dzień”
Kiedyś była mówiła pij pij / jedz jedz w nocy będziesz hm łatwiejszy - mało kiedy byłem głodny czy pijany, umiałem zadbać sam o siebie nie czekając na nią cokolwiek to znaczy. A pies był w dobrych rękach, jak członek rodziny, gdyby było inaczej, to by od niej sam odszedł, jedzenie czy zabawki też są w schronisku. I dobra mądra żona może być jak piękny dzień dla męża
Niedzielna kupa
Kamieni?