Słabo dziś z pytaniami

Bez szału

Łyknij coś, bo znów marudzisz.

2 polubienia

Zapił, że nie marudzi? :thinking: A ja mam znów bezpłatną odsyłkę. :smiling_face: Kurcze, muszę odesłac nim odbiorę.

2 polubienia

Pakujesz się w kłopoty

1 polubienie

Mam już wszystko i na zmianę, jakbym nie miała siły uprać na bieżąco.

1 polubienie

Co by miało ci odebrać siły, ubrudzone pakujesz do pralki i ona pierze

1 polubienie

Ale prąd kosztuje. Wszystko drogie w tym kraju … Mam obsesję na punkcie bycia czyściochem.

2 polubienia

A rozwiesic i uprasowac w ten upał?

2 polubienia

Pogrzeb powoduje większe koszty, a ludzie umierają. Lubię czystość ale bez przesady, nie dzielę te na 2 dni a tamte do końca miesiąca. Inni też ponoszą koszty, płacą rachunki, kredyty itd. Też cenie oszczędność

1 polubienie

Za dużo z siebie nie zmywaj bo będziesz chorować

1 polubienie

Czyje dziś urodzinki? Devil nie zgadnie. To wkleję.

Ma 3lata a już został odznaczony przez prezydenta swojego kraju za ratowanie życia na wojnie.

1 polubienie

Żenada

Miałam Ci wkleić te urodzinki po ukraińsku, żebyś miał co odgadywać, ale się zlitowałam. Ale już się nie lituję. Pytanie brzmi: co pies Patron chciał dostać w prezencie jako pierwsze? Wczytaj się we wpis napisany w języku zrozumiałym w Polsce każdemu (rzekomo) https://www.rmf24.pl/raporty/raport-wojna-z-rosja/news-psi-bohater-z-ukrainy-konczy-trzy-lata-pomagam-ratowac-zycie,nId,6168441#crp_state=1

1 polubienie

uśmiech chciał dostać. Oj Devil :roll_eyes: opuszczasz się.

1 polubienie

Z oryginału wyczytałem że uśmiech, no ale :thinking:, dobra poproszę ten uśmiech

1 polubienie

Fajny pieseł

1 polubienie

:yum: Napisał też, że żona jego właściciela mówi do niego “jedz, jedz, mój kochany. Co za piękny dzień”

1 polubienie

Kiedyś była mówiła pij pij / jedz jedz w nocy będziesz hm łatwiejszy - mało kiedy byłem głodny czy pijany, umiałem zadbać sam o siebie nie czekając na nią cokolwiek to znaczy. A pies był w dobrych rękach, jak członek rodziny, gdyby było inaczej, to by od niej sam odszedł, jedzenie czy zabawki też są w schronisku. I dobra mądra żona może być jak piękny dzień dla męża :wink:

2 polubienia

Niedzielna kupa

Kamieni?