Słabo dziś z pytaniami

Trza było przy okazji i poniedziałkowy oddać, miałbyś więcej wolnego czasu po pracy i przed, i w czasie, A więcej czasu, to więcej wypitego piwa. :beer: :+1:

3 polubienia

Tu jest problem
Moze by tak rogatego kolegę za marudzenie zamknac na tydzień na hiszpańskim piwie? Zakąska przyzwoita :wink:

2 polubienia

Aż takiem okrucieństwem nie odznaczam się. Zresztą, nie zrobił nam nic złego… :man_shrugging:

2 polubienia

:rofl::love_you_gesture::love_you_gesture:

1 polubienie

Narzekasz a jak nie będzie prądu w zimie to dopiero forum zamrze jedynie ci za granicy może coś napiszą czyli w praktyce forum skurczy się do 4 osób…

2 polubienia

Admin załatwi agregat

Dno rowu mariańskiego

W Kanadzie nie zabraknie. Tam od ruskich nie kupuja gazu.

1 polubienie

Słabo

1 polubienie

…ale już chociaż wtorek.

1 polubienie

No
:pensive:

1 polubienie

Chujnia

Umyłam okna. Co Ty na to?

3 polubienia

Nunu - wobec tego jedziemy wszyscy do Ciebie powyglądać sobie przez czyściutkie okienka :grin:

3 polubienia

Tylko ona. Reszta “chodzi” :confused: W dodatku nie mogę sobie kupić 5ych zasłon, bo szukam pracy. Znowu .

2 polubienia

To powieś czwarte. Też będzie ładnie. Albo nie wieszaj nic. Jak okna są czyste, to po co je zasłaniać? :wink:

2 polubienia

Po to, żeby nie radować sąsiedztwa bałaganem jak z horroru. Jak znajdę pracę to już nie będę się mogła lenić :thinking:

1 polubienie

Jesteś zwyciężczynią

1 polubienie

Brawo ja…to sobie puszczę. A co. Dziś Święto. Tylko te mendy ich bombardują cały dzień :confused:

2 polubienia

Chwała im.
A laskę z miniatury bym wziął :smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia