Kolego zajmij sie czyms bardziej pozytecznym np. piciem piwa?
Bo z innymi czynnosciami to jaks moze Ci byc dzis nie po drodze …
Kiedyś w PL do zwolnienia z poboru kwalifikowały się osoby z ubytkiem uzębienia około 35%, i płaskostopiem, potem żywiciele rodziny z dzieckiem i rolnicy nawet małorolni, dołączyli mądrzy odwrotnie, niepełnosprawni
służyli w służbie zastępczej na rzecz wojska. Jak jest dziś to nie wiem
Podobno wojsko jest zawodowe…
Dobre pytanie czy zawodowe ?, Bardziej to polityczne, cenionych specjalistów z doświadczeniem zwalczają. Niby WOT ma zapełnić lukę, tyle że bez konkretnej specjalizacji - kuszą zarobkami po 5 tysi, mieszkaniami w koszarach - ale to tylko oferta dla studentów
na razie kaczka się boczy na Niemcy, bo podobno chce się pokazać w kontrze do Tuska, którego wina jest zawsze. I tak się to nasze bezpieczeństwo rozgrywa politycznie…
Musi się boczyć bo to politycznie podnosi jego ego wobec wyborców PiS, gdy z Tuskiem nie ma szans by cokolwiek ugrać, kaczyński ma ograniczone życie dużej niewiedzy. Żeby nie NATO i Niemcy czy USA to bylibyśmy całkowicie bezbronni. Czym się chwalić ! ?. Jesteśmy uzależnieni od wszystkiego importem, zakłady, firmy padają, przemysł zbrojeniowy jest tylko na papierze, sprzęt to kilka prototypów do produkcji - czołgi, armaty, karabiny itd - część z tego produkuje np Iran i na tym zarabia, z tego dostajemy aż 3%. Niby bezdomni zbierają złom, tyle że sprzedaliśmy zachodowi nasze chuty złomu, i kto ma ten przerobić na np czołgi, okręty czy samoloty, złom wędruje na zachód za €. W rządzie nikt nie myśli i nie planuje co za kilka lat, bardziej na dziś, jutro i ile można zarobić na już teraz
Pora się obudzić i napić
Ty jeszcze się nie obudzisz a już chlasz.
Bo zapił.
Nuda
Flaszka Ci sie skończyła?
Prawie ziobro nowych pytań.
Wlasnie sie zastanawiam jakie antidotum po szczepieniu zastosować? Biale, różowe czy czerwone?
Przez sen???
Lunatykuje do barku…
Mówiłem już że to forum to kupa?
Na alkohol bym to wymienił
A ja na płaszcz z pikowaniem a la materac p/odleżynowy
Po co ci to?