Słabo dziś z pytaniami

Kolego zajmij sie czyms bardziej pozytecznym np. piciem piwa?
Bo z innymi czynnosciami to jaks moze Ci byc dzis nie po drodze …

2 polubienia

Kiedyś w PL do zwolnienia z poboru kwalifikowały się osoby z ubytkiem uzębienia około 35%, i płaskostopiem, potem żywiciele rodziny z dzieckiem i rolnicy nawet małorolni, dołączyli mądrzy odwrotnie, niepełnosprawni
służyli w służbie zastępczej na rzecz wojska. Jak jest dziś to nie wiem

1 polubienie

Podobno wojsko jest zawodowe…

2 polubienia

Dobre pytanie czy zawodowe ?, Bardziej to polityczne, cenionych specjalistów z doświadczeniem zwalczają. Niby WOT ma zapełnić lukę, tyle że bez konkretnej specjalizacji - kuszą zarobkami po 5 tysi, mieszkaniami w koszarach - ale to tylko oferta dla studentów

2 polubienia

na razie kaczka się boczy na Niemcy, bo podobno chce się pokazać w kontrze do Tuska, którego wina jest zawsze. I tak się to nasze bezpieczeństwo rozgrywa politycznie…

3 polubienia

Musi się boczyć bo to politycznie podnosi jego ego wobec wyborców PiS, gdy z Tuskiem nie ma szans by cokolwiek ugrać, kaczyński ma ograniczone życie dużej niewiedzy. Żeby nie NATO i Niemcy czy USA to bylibyśmy całkowicie bezbronni. Czym się chwalić ! ?. Jesteśmy uzależnieni od wszystkiego importem, zakłady, firmy padają, przemysł zbrojeniowy jest tylko na papierze, sprzęt to kilka prototypów do produkcji - czołgi, armaty, karabiny itd - część z tego produkuje np Iran i na tym zarabia, z tego dostajemy aż 3%. Niby bezdomni zbierają złom, tyle że sprzedaliśmy zachodowi nasze chuty złomu, i kto ma ten przerobić na np czołgi, okręty czy samoloty, złom wędruje na zachód za €. W rządzie nikt nie myśli i nie planuje co za kilka lat, bardziej na dziś, jutro i ile można zarobić na już teraz

1 polubienie

Pora się obudzić i napić
:beer:

2 polubienia

Ty jeszcze się nie obudzisz a już chlasz.

4 polubienia

Bo zapił.

3 polubienia

Nuda

1 polubienie

Flaszka Ci sie skończyła?

2 polubienia

Prawie ziobro nowych pytań.

1 polubienie

Wlasnie sie zastanawiam jakie antidotum po szczepieniu zastosować? Biale, różowe czy czerwone?

1 polubienie

Przez sen??? :astonished:

2 polubienia

Lunatykuje do barku…

1 polubienie

Mówiłem już że to forum to kupa?

image

1 polubienie

Na alkohol bym to wymienił

A ja na płaszcz z pikowaniem a la materac p/odleżynowy

1 polubienie

Po co ci to?