Słabo dziś z pytaniami

Dygał przed królem.

2 polubienia

I dyszał: “dysyz, dysyz…”

Drgała mu brew. :smiley:

Raz tak dygnął,że prawie mu wyszło tak idealnie jak przed prezesem.

Oooo, to będzie się musiał gęsto tłumaczyć. Może nawet nie zostanie mu to wybaczone. :smiley:

Wybaczenie…nie ma takiej opcji :wink:

Tu się niestety muszę zgodzić z koleżanką @okonek (nagrabię za to sobie u kolegi @birbant)

Veltins to ohyda! Nigdy więcej tego piwa! Już nawet mnie te ich kapsle nie zmuszą do tego, bym je pił. Wychlałem ich jak ten nie powiem kto, bo wiadomo, zbieram z wypitych te kapsle.

Dla mnie zagadką jest, jakim cudem birbant, bądź co bądź fachura w sprawach piwnych je lubi i wydaje mi się, że chyba są dwa Veltinsy - te gorsze dla mnie a te lepsze dla kolegi birbanta :grin:

I jak tu żyć Panie, jak tu żyć?

1 polubienie

Wstyd

Jeżeli piłeś Veltinsa kilka lat temu, to, faktycznie był na koncentracie piwnym, ale wrócono do dawnego warzenia. Wiele piw przez to przeszło. Takim syfem nadal jest Oetinger i Padeborn, niegdyś zacne piwo było. Z EB też Japończycy to zrobili, ale po spadku sprzedaży wrócono do dawnej, tradycyjnej produkcji.

3 polubienia

Japonczyk jest pragmatyczny

Japończyk jest nie do zdarcia.

1 polubienie

Japończyk I taką lipę odstawił?

Ogarnijcie sie

Przy wielu japonskich produktach to trzeba miec zoladek wyscielony papierem sciernym i do tego wypelniony dla pewnosci kwasem solnym w stężeniu przecietnego u prakow typ padlinozerca

1 polubienie

Przy was to nawet wódka nie smakuje

1 polubienie

Bo my tu w roli Twojej grupy AA :heart: :partying_face:

2 polubienia

Wódka nie smakuje słabym.

3 polubienia

Dzisiaj dzień przytulania myślami. Myśl dobrze, życz dobrze jak sobie tak i innym. Zastanów się, o kim pomyślałeś w pierwszej chwili, jak przeczytałeś ten post? Na kogo popatrzyłeś oczami swojej duszy?>>>
my Cię tu przytulamy myślamy :blush:

3 polubienia

Nic ciekawego. Idę se o Bidenie posłuchać na tvn24

1 polubienie

Co tam mozesz posluchac? W USA tez niedlugo wybory…

2 polubienia