Słabo dziś z pytaniami

Idę rzucać kwiaty przed samochód Biedna. :grin:

2 polubienia

Okonku, obawiam się, że w kraju nad Wisłą mogą niedługo odwołać wszystkie wybory więc tylko w tv będziemy mogli sobie popatrzeć jak to się robi. Choć może i telewizornię odwołają. Wtedy już tylko wspomnienia zostaną. :grin:

5 polubień

Na tym smutnym zimnie? :open_mouth:

1 polubienie

W ubiegłym tygodniu na Krakowskim było jeszcze iluminejszyn. Może nie zdjęli.

2 polubienia

Nie pytam bo myślę o putinie.Ciekawe czy by mi przyznał obywatelstwo.Tu dla mnie za drogo.Tam taniej.

I tu się mylisz. Ostatnio w Rosji niesamowicie drożeje, wiem z prywatnego źródła.
Jednakowoż i w Polsce zaczyna być dramat. Za to należy podziękować elektoratowi aktualnej władzy.

3 polubienia

Jakiego poety to wiersz i jaki tłumacz przełożył wiersze tego poety na ukraiński?

1 polubienie

Niestety w tym samym czasie złożyły się trzy problemy - idioci przy władzy,epidemia i szaleństwo putina.Lecz jednak wątpię czy mają tak wysokie opłaty jak my.Pojadę,sprawdzę i jak się uda powrócę i opowiem jak tam jest.

1 polubienie

Nieśmiało zauważam, że internet jest na świecie. Możesz pisać.

2 polubienia

Póki mnie stać na opłacenie go :wink:

2 polubienia

A takie punkty swobodnego dostępu? Tam jest za darmoszkę. I komórkę można podładować na przykład w centrach handlowych. Jeszcze.

Milej podrozy. Proponuje tranzyt przez Donbas :smiling_imp:

Jak tak to jadę.

1 polubienie

Jednak wybiorę inną trasę…aby Wam nie było smutno gdy nie opiszę jak tam jest.
:rofl:

3 polubienia

Do Rosji chyba potrzebna jest wiza.

Mnie nie.Polezę przez pola,łąki i lasy…

Mógłbyś iść przez zboże ale i tak idziesz do Moskali.

2 polubienia

Pobuszować zawsze można.

No chyba, że rżysko zostało. Średnia przyjemność. Zwłaszcza boso.

Masz rację,Więc muszę wziąć ze sobą kogoś kto by mnie czasem kawałek poniósł.Idziesz ze mną ? :wink: