Zdecydowanie. I wypalać wirusa z żywej tkanki organizmu…
Powinno się wódkę zamiast chemii podawać. Nawet jak nie pyknie to przynajmniej odchodzić będzie lżej.
Sporo ryzykujesz kocim zyciem
Ale drobne kotowate jak zbiki, rysie i inne gatopardy majac zapewniony teren łowiecki i karmiciela latwo sie uczlowieczaja
Albo my kociejemy?
Ryzykuję? Nie rozumiem?
Koty sa terytorialne
Mis przywozony moze byc potrakrtowany jako wrog
Nawet przez myysliwego morderce, nie liczac kotowatych autochtonow.
Nie wiem co tam zyje w Ardenach? Lisy i drapieżne ptaki tez dla amatora boczku moga byc zagrozeniem
Ardeny są parkiem narodowym, tak, że myśliwych tam nie ma. To jest Belgia, więc o kłusownictwie nie ma mowy. Są tam rysie i wilki. Rysie żyją w głębi lasów, a żbiki na skrajach tychże lasów. Oba gatunki nie wchodzą sobie w drogę. Co do wilków, to groźne są tylko w stadach, kiedy nie mają co żreć. Przy tej pogodzie drobnego asortymentu mają w bród, jak na tę porę. Poza tem, gdy nie są głodne, unikają człowieka, jak ognia. W Ardenach jest sporo drapieżnego ptactwa, ale nie ma takiej opcji, żeby ptaki zaatakowały żbika tych rozmiarów. Młode i owszem, mogą paść ofiarą, ale rzadko, tylko wtedy, gdy matka się za bardzo oddali.
Lisy? Misiek tylko czeka na lisa. Szkoda, że niejadalne.
Dziś widziałem przepiękne stada jeleni i saren. Te sarny podeszły do mnie na 10 metrów, jelonki były dalej.
No to filcowy ma raj na ziemi
Park naturalny
W sierpniu zmarl Hieronim Andrzejewski prywatnie Hirek pasjonat
Z mojej polki niestety
Tworca lodzkiego parku krajobrazowego i jak mieszkalam w Polsce?
Paproci w domu
Proszę się nie opier#ć w dzień święty
Kolejny dzień nudy na Przynudzamy.pl
Zapytaliśmy już o wszystko, lub jesteśmy dla siebie przewidywalni.
Czep się tramwaja
Coraz lepiej. Ani 1 nowego pytania.
Pytań i dyskusji jak na lekarstwo. Fakt, tak źle nigdy nie było. Nawet kapitan uciekł
admirala czyli siteadmin? to pewnie wzial wakacje
moderator ma migrene
Nikt nikogo nie zmusza do niczego ale nie da się ukryć, że coś wygasło. Na jament?
I to w czasie, kiedy wszyscy mamy więcej czasu na internety .
na jament nie
migrena mi przeszla i trzeba o harmonie w przyrodzie zadbac
a nie dziw sie ze izolacja zaczyna byc cnota? to robimy sie mocno nieufni i wirusem koputerowym mozna sie zarazic
Tobie @okonek niczego nie można zarzucić, nawet w chorobie kręcisz tą karuzelą
co do wirusa nie sprawdzam - nadgorliwosc jest gorsza oa szalenstwa
odzwierzece wirusowki przeszlam, jak zrobic hiperwentylacje pluc? tez sie da
jestem zwolenniczka ratowania swiadomosci i podswiadomosci - co do zycia “poczetego”? antykoncepcja grzechem nie jest. lepiej zapobiegac niz zabijac