Słabo dziś z pytaniami

A co zazdroscisz?

2 polubienia

Siedzimy mniej ale żremy za to ile wlezie. Nie możemy ciągle siedzieć. Trzeba czasem wstać i podskakiwać, żeby żarełko się ubiło, żeby móc jeszcze coś wciągnąć i dopchać… :joy: :upside_down_face:

3 polubienia

O tak! Ska - cze -my! :grin:

1 polubienie

Kupa z makiem

1 polubienie

Poyebało was?!

1 polubienie

Ciesz się, że nie wyrabiasz 300% normy. Zmieniłam front i uczę się anglika :frowning: Muszę przeciwdziałać kryzysowi wieku średniego
https://www.msn.com/pl-pl/zdrowie/nasze-zdrowie/pandemia-wywołała-drugi-kryzys-wieku-średniego-to-zły-prognostyk/ar-AA19I2pC

1 polubienie

Jesteście ziobrami

Forum sięgnęło kolejnego dna

1 polubienie

Bo to forum postępy robi :rofl::rofl::rofl:

2 polubienia

Co macie do powiedzenia?!

1 polubienie

image

nic ;(

2 polubienia

Devilek, nie żołądkuj się, bo Cię za karę do kąta postawimy. :stuck_out_tongue_winking_eye: :joy:

3 polubienia

Kluczowe w tym przypadku może być “postawimy” :wink:

2 polubienia

Nie kopac lezacego, po prostu u niego zespol napiecia przedweekendowego marudzeniem sie objawia

2 polubienia

Bo tu za dużo niepijących jest…

3 polubienia

ja to wiem, same alkoholiki gawedziarze, za mlodu rum a teraz rumianek…

2 polubienia

Alkohol to tylko w amolu do rozgrzewania bolących stawów. :smiley:

1 polubienie

mam amol, sto od trzydziestu lat, odkrecony byl raz tuz po zakupie, smrod poszedl od tego wiec zakrecony z powrotem, a w tym roku znalazlam w polskim domu mamy w sranie nienaruszonym. mialam wyrzucic, ale jakos nie zdazylam.

1 polubienie

Stosuję lepsze, skuteczniejsze, a przede wszystkiem o wiele przyjemniejsze sposoby rozgrzewania i to nie tylko stawów… :stuck_out_tongue: :innocent: :sunglasses:

3 polubienia