Prawdziwa z Ciebie racjonalizatorka
Nie idę spać. Jeszcze by mi się ten prysznic przyśnił i zaczęłabym się drzeć ze strachu, że podłogi pozalewam
Post jakościowy i ilościowy na forum?
O jakim poście myślisz? O tym dotyczącym wstrzymywania się od czegoś czy o poście w sensie wpisu?
Jeśli o tym pierwszym, to po prostu mamy ogromnego pecha, bo zwykle ćwierkamy sobie na Twoim temacie wtedy, gdy Ciebie tu nie ma
A ja mam takie pytanie co do tego biednego 8-latka z Częstochowy. Czy jakby mamusi albo ojczymowi ktoś przylał, to czy ktoś by miał coś przeciw?
Nie miałabym nic przeciwko temu, by ich też zagłodzono, polewano wrzątkiem, przypalano papierosami, sadzano na piecu i połamano kości kończyn. Tak jak jemu dziecku. Mam nadzieję, że współwięźniowie (bo wiadomo, że trafią do więzienia) postarają się o to, by oni oboje zaznali tyle samo i takiej samej szczęśliwości jak to dziecko.
Wskrzesiłabym Hammurabiego specjalnie dla nich, gdybym potrafiła.
Tak, żeby w czasie rozciągnąć takie same tortury i żeby kara była proporcjonalna, bo przecież dorosły zdaje sobie sprawę co robi a dziecko nie wiedziało, kiedy to cierpienie się skończy i czy ktoś mu pomoże… …połamać co trzeba i niech czekają na pomoc nie wiedząc kiedy nadejdzie.
Czekając na pomoc? A w życiu , połamać i zostawić na pastwę losu @Nunu .
Pewnie dzieckiem się trzeba było zająć, bo przecież trzeba mu dać jeść, potrzebuje zabawy i uwagi…
Znów post. Aż się boję co będzie jutro. Albo czego nie będzie
Jutro? Nie wiem, ale zdaje sie post. W kazdym razie u nnie wolne.
Byle do lanego poniedzialku.
No lany to będzie u @devil albo nawet polany…
Na razie słabo ale do 15:00 zostało sporo czasu
Juz nie marudz. U mnie swieta sie zaczely. Smaza postne torrijas, czyli kromki czerstwej bulki namoczone w mleku aromatyzowanym wanilia i skorka z cytryny, obtoczone w roztrzepanym jajku, smozone w oliwie, posypane cukrem z cynamonem. Od takiego sniadania zeby mogą rozbolec… Tyle, ze ladnie pachną.
Niedostateczny
Niedostatecznie czy nierownomiernie nasiakasz piwem?
Czy przeraza Cie perspektywa kebaba zamias zeberek czy pieczystego u mamy?
Do roboty!
@devil długi weekend jest, no…
Znowu tylko siedzicie i żrecie?