Słabo dziś z pytaniami

Taki upał ma też plusy. Komarzyce znikły. :smiley:

2 polubienia

Lepiej miej nadzieję, że twoje wielorybki z biura odpłyną w ten upał …ups, nie chciałam być niegrzeczna :frowning:

2 polubienia

Upal nie slonce. Fakt, ze dzis rano niczym pan Hilary szukalam okularów. Tak wygodne, ze po prostu w nich nad ranem przysnelam.

2 polubienia

@devil Czy dobry słuch to nadwrażliwość słuchowa i czy wynika z czystych uszu? :thinking:

Dlaczego znów daliście dupy?

Z przyzwyczajenia…
image

1 polubienie

Ssijcie bąka

1 polubienie

:roll_eyes: @devil to nie ma sumienia ani wstydu tak nie zadawać pytań

1 polubienie

Azotoksem po oczkach bąka a nie ssac.

3 polubienia

Trzeba go chyba zagonić do mycia okien, co myślisz? :thinking: :roll_eyes: :joy:

1 polubienie

Fisację na ssaniu obserwuję. :thinking:

1 polubienie

Bo ja wiem?
Jesli chodzi o moje okna? Jak przyjmie wypłatę w postaci tygodniowego wyzywienia wysokobialkowego, z dopuszczalnością pustych kalorii to dopłacę. Nienawidze mycia okien. Zawsze potem jak nie deszcz to kalima

3 polubienia

“Niebezpieczny wypadek przydarzył się kolekcjonerowi broni z Wielkiej Brytanii. Mężczyzna zgłosił się do medyków tuż po tym, jak zakończył przegląd eksponatów. W trakcie czynności jeden z pocisków miał utknąć mu między pośladkami.”
“Emerytowany lokalny polityk chciał przejść drogą na skróty do stacji kolejowej, ale utknął pod rurą, przez którą próbował się przecisnąć. Na szczęście wołanie Cumminsa usłyszał menedżer klubu piłkarskiego, który uratował go przed pewną śmiercią.”
Nie jestem pewna, ale czy w takich newsach bohaterami nie są głównie mężczyźni i/lub dzieci ? :thinking:

2 polubienia

Pocisk utknął między pośladkami. To bardzo tajemnicza okoliczność.

2 polubienia

Powinna być pod spodem zasówka z zatrzaskiem, i wysówasz, przekładasz baterie i zamykasz w odwrotnej kolejności

1 polubienie

Muszki żyją około 20 dni, złożą jaja z nowymi i kaput

2 polubienia

To przed weekendem, po nim futra na trzepak

1 polubienie

Tego co się błąka po pokoju ?, by wątroby nie rozerwało

1 polubienie

zapomniałaby @devil oczywiście się wścieka o pytania, ale nie powie, ile najdłużej człowiek może prasować? :face_with_head_bandage:

wkleiłam pod devila, może się uczłowieczy…

3 polubienia

Kolonoskopia nie jest tajemnicza, dopóki długa ręka dosięga jelita :rofl:

2 polubienia