Po co wy żyjecie?
Bo taki mamy cel Chodzi o to, żeby przeżydź kolejny dzień …w tym katolibanie, gdzie cnota jest gwarancją tego, że nie otoczy cię 4 policjantów.
Dla sportu
A ruski w PL?
https://wiadomosci.radiozet.pl/polska/Rosjanin-uciekl-do-Polski.-Opowiada-co-go-szokuje.-Jak-wy-tak-zyjecie
,Zapraszam do mojej hiszpanskiej wsi - kurortu
Można dużo, ale przerobienie wynajetego bungalowu na meline z gazetami w oknach zamiast zaslon? Piski, wrzaski, uszy puchną ( ja akurat mam nagrania wieziennych ballad Wysockiego, bez cenzury)
Duzo by pisac. 30 osob na 60 m2 W kazdym razie tu sprawe rozwiazaly sankcje. Rozplyneli sie. Dosc szybko zadzialalo panstwo - eksmsja i ponoc deportacja
A aczkolwiek ruskich tu ciagle sporo.
Takich co nie sa flagowymi i zdążyli sobie zorganizowac obywatelstwo UE. Ale im sie pod skrzydelka srutina nie spieszy
Zaiwestowali na zachodzie, nawet dzieciaki chodza do normalnych szkol - ze czasem rodzice kupia gwiazdkę z nieba? Bywa. Lajf is brutal end ful of zasadzkas
no i poco to sie nogi
Po to żebyś mógł na nas narzekać…
No… Aktualnie to chyba po to, żeby umilać Ci pobyt na Pytamy
Ten diabełek to az domaga sie umizgow ze strony plci przeciwnej. Kopytka dopolerowane, rogi naostrzone
O innych imponderabiliach typu ogonek wspominać nie bede, bo i zgorszenie od tego moze byc…
W Chinach tymczasem “Jak sam mówi, miał szczęście, że znalazł nową pracę, bo inne osoby są w dużo gorszej sytuacji. Wielu z nich mierzy się z “klątwą 35.”, czyli powszechnego w Chinach przekonania, że pracodawcy wolą zatrudniać osoby przed 35. rokiem życia, bo są zwyczajnie tańsze”.
Ale my mamy dobrze
Chiny?
Ta formula jest inna
Zrozumiec ich mentalnosc? Moja przyjaciółka jest Chinka, rozmawiamy w jezyku posrednim czyli hiszpanskim, ale pewne doszlifowanie pojec to już negocjacje polsko chińskie
Pacjent nie rokuje
afternoon slump… ale operacja się przecież udała…
Znów zrobiliście z siebie wiadomo kogo
Idz po piwo i nie marudz
Banda lewaków
Nie wiem o jakiego pacjenta chodzi, ale proponuję, by wobec tego doktor @Devil dokonał eutanazji.
Po co przedłużać agonię?
Doktorek jest w stanie, ze przez przypadek zamiast dobic uzdrowi?
Zawodowy narzekacz
Co on robi i gdzie?
A ty to niby wielki prawicowiec jesteś?