Słabo dziś z pytaniami

Po co wy żyjecie?

Bo taki mamy cel :joy: Chodzi o to, żeby przeżydź kolejny dzień :roll_eyes:…w tym katolibanie, gdzie cnota jest gwarancją tego, że nie otoczy cię 4 policjantów.

2 polubienia

Dla sportu :wink::wink::wink:
A ruski w PL?
https://wiadomosci.radiozet.pl/polska/Rosjanin-uciekl-do-Polski.-Opowiada-co-go-szokuje.-Jak-wy-tak-zyjecie
,Zapraszam do mojej hiszpanskiej wsi - kurortu
Można dużo, ale przerobienie wynajetego bungalowu na meline z gazetami w oknach zamiast zaslon? Piski, wrzaski, uszy puchną ( ja akurat mam nagrania wieziennych ballad Wysockiego, bez cenzury)
Duzo by pisac. 30 osob na 60 m2 W kazdym razie tu sprawe rozwiazaly sankcje. Rozplyneli sie. Dosc szybko zadzialalo panstwo - eksmsja i ponoc deportacja
A aczkolwiek ruskich tu ciagle sporo.
Takich co nie sa flagowymi i zdążyli sobie zorganizowac obywatelstwo UE. Ale im sie pod skrzydelka srutina nie spieszy
Zaiwestowali na zachodzie, nawet dzieciaki chodza do normalnych szkol - ze czasem rodzice kupia gwiazdkę z nieba? Bywa. Lajf is brutal end ful of zasadzkas

2 polubienia

no i poco to sie nogi :joy:

1 polubienie

Po to żebyś mógł na nas narzekać…

2 polubienia

No… Aktualnie to chyba po to, żeby umilać Ci pobyt na Pytamy :thinking:

4 polubienia

Ten diabełek to az domaga sie umizgow ze strony plci przeciwnej. Kopytka dopolerowane, rogi naostrzone
O innych imponderabiliach typu ogonek wspominać nie bede, bo i zgorszenie od tego moze byc…

4 polubienia

W Chinach tymczasem “Jak sam mówi, miał szczęście, że znalazł nową pracę, bo inne osoby są w dużo gorszej sytuacji. Wielu z nich mierzy się z “klątwą 35.”, czyli powszechnego w Chinach przekonania, że pracodawcy wolą zatrudniać osoby przed 35. rokiem życia, bo są zwyczajnie tańsze”.
Ale my mamy dobrze :joy:

3 polubienia

Chiny?
Ta formula jest inna
Zrozumiec ich mentalnosc? Moja przyjaciółka jest Chinka, rozmawiamy w jezyku posrednim czyli hiszpanskim, ale pewne doszlifowanie pojec to już negocjacje polsko chińskie
:rofl:

1 polubienie

Pacjent nie rokuje

1 polubienie

afternoon slump… ale operacja się przecież udała…

1 polubienie

Znów zrobiliście z siebie wiadomo kogo

Idz po piwo i nie marudz

2 polubienia

Banda lewaków

1 polubienie

Nie wiem o jakiego pacjenta chodzi, ale proponuję, by wobec tego doktor @Devil dokonał eutanazji.
Po co przedłużać agonię? :smiley: :joy:

3 polubienia

Doktorek jest w stanie, ze przez przypadek zamiast dobic uzdrowi?

2 polubienia

Lewaków? A Ty? Prawak? Prawiczek? Czy jakoś tak?

:joy:

4 polubienia

Zawodowy narzekacz

1 polubienie

Co on robi i gdzie? :thinking:

1 polubienie

A ty to niby wielki prawicowiec jesteś?