Kiedyś umrzecie
I będziesz nam zazdrościł, bo diabły nie umierają, więc to dręczące pragnienie piwa nie opuści Cię nigdy!
Wtedy forum przejmie AI?!
Ostatnio czytalam, ze AI nauczy die kłamać i konfabulowac za jakies 25 lat dopiero, wiec jeszcze masz szansę na spadek po obecnym adminie i moderacji.
“Nie możesz uciec od problemów, które są przede wszystkim w twojej głowie? Hiszpańskie badanie dowodzi, że możesz uchronić przed depresją, jeśli codziennie chodzisz na dłuższy spacer. Efekt prewencyjny najwyraźniej wzrasta wraz z liczbą wykonywanych kroków, ale tylko do pewnego momentu”.
Tak mi się skojarzyło w @devil ową przedponiedziałkową walką. Wewnętrzną.
Nie wiem co ci Hiszpanie ze spacerami? Ale fakt, jest to tu traktowane jako niezbywalne prawo czlowieka.
Nawet w covidzie po pierwszym szoku cz wyznaczyli godziny spacerow dla poszczegolnych grup wiekowych i z uwzględnieniem niepelnosprawnych. A jak zaczęły sie szczepienia to udostepnili ścieżki zdrowia, coc zalecali używanie oprocz obowiazkowych maseczek żelu do rąk.
Oczywiscie nie bylo tak, ze z domu wyjść wczesniej nie bylo można, ale tylko w konkretnym celu - zakupy, lekarz, pies, koty wedrowne nakarmic…
Tego wam nie wybaczę
Co oni tam w tym piekle robią, że i @devil nie daje rady
Jak to co robią? Herbatę na wodzie święconej zamiast piwa …
Wstydźcie się umysłów
Aby innych użytkowników nie obrazasz?
Nawet krampus nie przyniesie wam w tym roku prezentów
Opowieści wigilijnej całorocznej cd. Przeczytałam, że od alkoholu traci się wzrok, więc @devil może nie widzi pytań?
Przyniósł
Dal sie poglaskac nawet
Nie pozdrawiam
Schowaj ten palec, bo Mikołaj pomyśli, że to dla niego…
A w czym ten palec taki wymazany? Co Ty nim robiłeś?