Słabo dziś z pytaniami

Leszcz to jest normalny okaz ryby, a leszczyna, to taka rybna niedorozwinięta niedojda z tego gatunku.
Albo żona leszcza.

2 polubienia

Już oba kalambury rozwiązałam, a kolega devil? On dopiero rozum łapie po ogłupiającej pracy. Chyba. I tak dobrze, że dzisiaj środkowego palca nie wystawia. Pewnie jeszcze zabandażowany.

2 polubienia

Dostał w nosa i palec mu złamało… :crazy_face:

2 polubienia

Koleżanki z pracy diabelskie moce wysysają z niego.

2 polubienia

Albo coś tym palcem robił oprócz pokazywania. Pewnie pisał po murach, że kocha Elkę.

3 polubienia

Albo proszą o przybicie obrazka a on młotkiem zamiast walić w gwóźdź, to wali w palec.

2 polubienia

Kolaga znalazl slowo…
I myślał, ze nas obrazi. Co tylko udowodnilo, ze myslanie przed napiciem sie popoludniowego piwa nie jest jego najmocniejsza stroną.
I tak z mysliwego stal się zwierzyną łowną. Czyli leszczem.

1 polubienie

mialo być je szcze - je [franc]=ja zaimek osobowy

1 polubienie

Kolega pewnie jest fanem

2 polubienia

Ślizgawka w Browarach Warszawskich jest to @devil by mógł się poślizgać. I do browaru blisko wtedy.

1 polubienie

Muszę zrobić pranie a piekę ciasto. @devil by coś doradził, bo on się zna na pieczeniu…

Raczej na gulaszu z piekielnego kociolka.
17342836854992524334709472427792

1 polubienie

Teraz ostatni czas na wypranie ciuchów i przygotowanie się, aby o 6ej rano wstać i być wypachnionym dla tych godźilli z biura… skarpetki miej uprane dla siebie, nie dla nich.

1 polubienie

Człowiek w poszukiwaniu sensu - lektura na poniedziałek dla @devil , jeśli jej nie zna.

Nie chciałbym żyć tak jak wy. Współczuję

Smaku piwka,które teraz popijam nie uda ci się zepsuć…, oo…

3 polubienia

Kolegę @devil dziś zawiało trochę…

Poniedzialek dzisiaj, nie znęcaj się nad biednym Diabełkiem, caly tydzin pracy przed nim.

1 polubienie

https://www.fakt.pl/wydarzenia/praca-i-osobowosc-jak-wplywaja-na-siebie-co-decyduje-o-sukcesie/kjl4xsn
wnioski można wyciągnąć po ilości piwa wypitego przez @devil

No nie wiem ?
Ja nie z tych co w jednej pracy dlugo miejsce zagrzawali.
Sa ciekawsze zajecia :slight_smile: