Idzie wiosna. Tylko w tym roku to nie wiadomo, która lepsza? Ze wschodu czy zachodu?
Dlatego ja przymykam oko na wybryki @Devil a, bo wiem, jak trudno przebyć dystans 5min. z domu do pracy. Zwłaszcza na trzeźwo.
Jesteście brzydcy od Terleckiego z PiS
Nie krzycz na diabelka, dziś środa, biedny ledwo co doszedl do siebie po weekendzie, a jutro już trzeba myslec o zapasach na nastepny …
Za taką zniewagę przebaczenia nie ma i już. Niech się cieszy, że daleko jestem, bo szuflada jego w niebezpieczeństwie by była.
Kolego, siedzi bida, pupa mu przymarza do biurowego stolkq, rogrzac sie nie da bo alkomatem straszą. Zestresowalalo sie nam stworzonko i tyle
Jutro jest czwartek a czwartek to taki mały piątek
Tylko słabi boją się alkomatów.
Chuck Norris nie boi się alkomatów. To alkomaty boją się Chucka Norrisa.
A Devila się nikt nie boi.
A poza tym kolega @Devil jest brzydszy od Krystyny Pawłowicz i Beaty Kempy razem wziętych…oo!
A to można być jeszcze brzydszym niż one?
Hmm… No skoro kolega Devil jest brzydszy, to jednak można
“Policjanci z warszawskiej Ochoty zatrzymali pasażera, który postanowił wysiąść z autobusu, nie czekając na przystanek. Zniecierpliwiony i nietrzeźwy wybił szybę w drzwiach, gdy pojazd stał na światłach. 28-latek wydmuchał ponad dwa promile.”
Czasem dobrze jest mieć blisko do pracy…
Jeszcze żyjecie? Po co?!
Powinieneś zostać nauczycielem. Wtedy byś zobaczył dopiero jak to jest “przyjść o 12ej do domu”.
To jest skandal być w domu przed 15ą …
Proponuję “terapeutyczne lenistwo”. Jest to nicnierobie bez wyrzutów sumienia…
Nie to, co np.@ihtiel i pewnie jeszcze ktoś tu: jakieś robienie dekoracji dla rozrywki, sprawdzanie prac czy przygotowywanie aktywujących zajęć.
Możecie mi na kant chu ja skoczyć
Biedactwo… Kanciastego ma. Pewnie całą dłoń ma pokaleczoną tymi kantami
E|e kolega ma problem z powolaniem kant…
A .kze ma fobie?