Słabo dziś z pytaniami

Idzie wiosna. Tylko w tym roku to nie wiadomo, która lepsza? Ze wschodu czy zachodu?

Dlatego ja przymykam oko na wybryki @Devil a, bo wiem, jak trudno przebyć dystans 5min. z domu do pracy. Zwłaszcza na trzeźwo.

Jesteście brzydcy od Terleckiego z PiS

Co polityka robi z czlowieka?

Od Terleckiego? Od Terleckiego? Wypad!!!

Nie krzycz na diabelka, dziś środa, biedny ledwo co doszedl do siebie po weekendzie, a jutro już trzeba myslec o zapasach na nastepny …

Za taką zniewagę przebaczenia nie ma i już. Niech się cieszy, że daleko jestem, bo szuflada jego w niebezpieczeństwie by była. :sunglasses:

Kolego, siedzi bida, pupa mu przymarza do biurowego stolkq, rogrzac sie nie da bo alkomatem straszą. Zestresowalalo sie nam stworzonko i tyle

Jutro jest czwartek a czwartek to taki mały piątek :grin:

Tylko słabi boją się alkomatów.

Chuck Norris nie boi się alkomatów. To alkomaty boją się Chucka Norrisa.

A Devila się nikt nie boi.
A poza tym kolega @Devil jest brzydszy od Krystyny Pawłowicz i Beaty Kempy razem wziętych…oo!

A to można być jeszcze brzydszym niż one? :wink:
Hmm… No skoro kolega Devil jest brzydszy, to jednak można :thinking:

“Policjanci z warszawskiej Ochoty zatrzymali pasażera, który postanowił wysiąść z autobusu, nie czekając na przystanek. Zniecierpliwiony i nietrzeźwy wybił szybę w drzwiach, gdy pojazd stał na światłach. 28-latek wydmuchał ponad dwa promile.”
Czasem dobrze jest mieć blisko do pracy…

On jest jak srodek antykoncepcyjny

Jeszcze żyjecie? Po co?!

Powinieneś zostać nauczycielem. Wtedy byś zobaczył dopiero jak to jest “przyjść o 12ej do domu”.
To jest skandal być w domu przed 15ą … :frowning:
Proponuję “terapeutyczne lenistwo”. Jest to nicnierobie bez wyrzutów sumienia…
Nie to, co np.@ihtiel i pewnie jeszcze ktoś tu: jakieś robienie dekoracji dla rozrywki, sprawdzanie prac czy przygotowywanie aktywujących zajęć.

Możecie mi na kant chu ja skoczyć

Biedactwo… Kanciastego ma. Pewnie całą dłoń ma pokaleczoną tymi kantami :thinking:

E|e kolega ma problem z powolaniem kant…
A .kze ma fobie?