Słabo dziś z pytaniami

Też musiałem “udowodniać”. A wolę się upiwniać.

3 polubienia

Znalazłam taką informację w necie. Jeśli któryś z panów jest zainteresowany jak to pomalować, to mogę podać link.

3 polubienia

Bez dowodów nie da rady.

1 polubienie

Co Wy tu z tą wodą wszyscy? Jakby już piwa nie było.

:face_with_tongue:

A co do różowych jajków, to ten kolor, on taki do pedalskich należący. Dla mężczyzn liczy się biały i czarny… :winking_face_with_tongue:

3 polubienia

Ciekawe jaki smak beda nialy jajka gotowane e piwie?

2 polubienia

Myślę, że dobry. Ale piwo wypijamy osobno, a jajki niech się w wodzie gotują, bo piwa szkoda na brewerie takowe.

1 polubienie

Zostalo mi pol butekli, gaz "uciekł " a wylac szkoda…

2 polubienia

Do spowiedzi przed świętami łajzy

A co se będziesz szkodować? Wylej pieroństwo bez gazu i otwórz następne! :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 polubienie

Juz swiateczna miarkę wypiłam.
Teraz watroba bed,ie sie męczyć z biala kiełbasą i innymi potrawami tak smacznymi jak niezdrowymi…:rofl::rofl::rofl:
Jedno co mnie cieszy, ze skonczyli z ideologia Monaru i mozna swiatecznym makowcem sie najesc do syta…

1 polubienie

Gów*o dostaniecie na zajączka

1 polubienie

Dyscyplinuje kolege, ze nie szuka sie na ogolnodostepnych trawnikach ani na chodnikach Polski na zajaczka. :rabbit:

Ja rozumiem święta i rodzina ale internet jest ważniejszy
:face_with_tongue:

1 polubienie

Juz nie narzekaj. Z pieknej pogody nalezy korzystać. I pamietaj zupka na dzis to żurek, a nie piwo.

1 polubienie

Mama rosół zrobiła

1 polubienie

Rosół tez dobry.

1 polubienie

W poniedziałki, także świąteczne, wzrasta ryzyko zawału. Prof. Filipiak: Pamiętajmy o kilku rzeczach

Olewajcie kobiety a nie internety

Zawalu jak zawału, ale papież wpisal sie w te teorie.
Moze pojawic sie tez spiskowa, ze zostal otruty przez J.D.Vance na zlecenie Putina

1 polubienie