Słabo dziś z pytaniami

@Devil juz przygotowuje perfumy od zająca na jutro, zeby sie pokazac w pelnej krasie.
love_hotel harp

E tam, odswiezacz do ust przygotował…
Miętowy.

2 polubienia

Dobrze że mamy harmonika
:beer_mug:

2 polubienia

Pisz za siebie. Ja mu tam zle nie życzę, ale czemu on taki marudny?

1 polubienie

W waszym przypadku aborcja do 70 roku życia

Daj spokój kolego z tą aborcją.
Bo za chwile wyjdzusz na mordercę odmawiajac współżycia. Bo do zarodka, ktory mozna zabic potrzebna jednak współpraca dwóch płci. Od samego miszania herbata slodsza nie będzie jak mawial pewien klasyk ( Stefan Kisielewski konkretnie)

2 polubienia

A nie puci?

1 polubienie

Puci moze byc przy obecnej technologii nawet 15. Ja pisze o rozwiazaniu tradycyjnymi.

2 polubienia

Przeżyliście aborcję?

Ty to sie @Devil tam nasluchasz w tej robocie..no juz juz…juz czwartek.

Ty się lepiej dowiedz, kto porobił dziury w prezerwatywach ojca. Dowiesz się komu życie zawdzięczasz.

3 polubienia

Moze kolega z watykanskiej ruletki???

2 polubienia

Jesteście autentycznie autystyczni

Zamilcz ukryta opcjo niemiecka!

3 polubienia

On @Devil cudem uratowany, jak juz wspomniales… blush

1 polubienie

Oj pocili się dzis decydemnci jak to powiedziec. Zeby nie powiedzieć?
Ze Chrobry korone to za “wstawiennictwem cesarza niemieckiego” dostal, bo papież co mu kazali przyklepal?
A juz proba przrkonanywanie, ze pax romanum golabkiem pokoju a nie legionami stało?
Jak zwykle Dudus mnie zniesmaczyl wymieniajac rodakow na ostatnim miejscu w powitaniu. Ale tu moze się myle, bo jest jakis protokol dyplomatyczny na taką okazję?
A nie narzekaj, jaki ma byc diabel jak nie niemiecki? Obowiazkowy. Bo Rokita z Boruta to pewnie na pielgrzymce Sanra Faz kolo Alicante.
Czyli w przyszły poniedzialek adoracja chusty, ktora przykryto twarz Jezusa. 5 km od miasta do skromnego klsztoru. Ale nie na glodniaka i suchym pysku…
Trasa zastawiona straganmi z winem moscatel i ciasteczkami anyzkowymi z polfracuskiego ciasta tudziez innych łakoci. Wodą swiecona pątnikow nie kropią, wiec i diabli sie przemkną…

1 polubienie

autyzm cyfrowy to jest

Nie za bardzo za wstawiennictwem niemieckim. Koronował się niejako samozwańczo zaraz po śmierci Cesarza Henryka III i papieża Benedykta, którzy byli przeciwnikami Bolesława. Zresztą, wtedy papież ten był całkowicie zależny od cesarza. Następca Jan XIX nie sprzeciwił się koronacji i temu, że w Europie powstało nowe królestwo. Potrzebował sojusznika przeciwko nowemu cesarzowi Niemiec.

2 polubienia

Zbladzilam. To znaczy nie podkreslilam, ze przenyslnym nasz krol był , bo i Przemyślidów wykiwal.
Fakt, ze zamieszania tam bylo, dzwony bija na trwoge lub ad gloriam.
Tym razem zagraly dla Chrobrego.

Pozwoliłem sobie nieśmiało sprostować nieścisłość, wiedząc, przynajmniej, że zostanie to zaakceptowane.
Na innych portalach za taką uwagę został bym wyzwany od nieuków, ruskich onuc i tym w podobie… Prawdziwi patrioci czuwają… :joy:

1 polubienie