@Devil boj sie Boga..o ktorej przychodzi z pracy?
cuda sie zdarzaja, w Rumuii wygral poreuropejski…
Nawrocki mieszkania wam przejął?!
Badanie podazy rynku to nie tutaj
No wiesz… Nawrocki Ci obieca wszystko. Jak chcesz, to nawet notarialnie. On naprawdę jest bardzo dobry w obiecywaniu. Nie ma takiej rzeczy, której nie potrafiłby Ci obiecać.
Jeszcze nie, ja od razu zapisalam na glodne koty, musialby pojsc na kurs miauczenia do kotow prezesa.
On nawet jest kandydat niezalezny…
niezaleznie od zasad Ci obieca. Ja tez moge obiecac, tylko mam opory
Stanowczo sie nie zgadzam ze alkoholik pracuje do 15ej…i ma fajrant
Szef też lubi wypić
Nawet na influencera tikitokera sie nie nadaje
Jesteście gorsi od Nawrockiego
Dzien bez opr dniem straconym. Jak w prawdziwej rodzinnej firmie.
“Niedobór B12 może prowadzić do zmęczenia, zaburzeń nastroju, problemów z pamięcią, a nawet do poważnego uszkodzenia mózgu, w tym otępienia
— U niektórych osób ciężki niedobór witaminy B12 prowadzi do encefalopatii, czyli uszkodzenia mózgu. To zaś bardzo często wywołuje objawy psychiatryczne, w tym np. manie prześladowcze. To już jest proces toksyczny — mówi neurolog”
Czy zesp.Korsakowa ma z tym zwiazek? Bo tam jest tylko o witm.B1
To się dobrze nie skończy dla was
Na tę wiadomość z napięciem czekał cały świat. Chodzi o rodzinę świnki Peppy, która właśnie się powiększyła. Mama Świnka urodziła trzecie dziecko**
dywan.
Jakie metody motywacji są najlepiej poparte naukowymi badaniami?
Wyznaczanie konkretnych celów
Reguła Goldilocks – zadania powinny być ani za łatwe, ani za trudne, aby utrzymać optymalny poziom motywacji.
Zrozumienie własnego “dlaczego” – świadomość, dlaczego dążymy do danego celu, wzmacnia motywację wewnętrzną
wniosek: czuję, że ten cel jest do osiągnięcia dla @Devil A tymczasem idę sprzątać kuchnię.
Sprzątanie w kuchni, zwłaszcza w trudno dostępnych miejscach, może poprawić przepływ energii chi, co wpływa na harmonię i dobrobyt domowników.
Według feng shui, dywan pełni ważną rolę w przepływie energii chi w domu. Regularne odkurzanie dywanu pomaga usunąć nagromadzony kurz i negatywną energię, co sprzyja harmonii i dobremu samopoczuciu. Czystość – odkurzanie usuwa stagnację energii i poprawia jej przepływ.
A Ty @Devil sprawdzileś już swoje feng-shui?
Już mieszkanie ogarnąłem. Podłogi, meble, śmieci, łazienkę. Możecie wbijać
Pamiętaj o tym dobrobycie domowników-bez sprzątania zakamarków feng-shui zepsujesz. Pewnie przez to mnie mobbingowali, że nie sprzątalam za lodówką
Oddelegowalam @joko i @birbanta z @Bingola. Rozpoznaja teren, czy to nie agencja towarzyska. A po drugie @birbant lubi piwo.
Czyli usuniecie roztoczy zwieksza przestrzen życiową czlowieka i jego ewentualnej domowej trzódki?