Słabo dziś z pytaniami

@Devil boj sie Boga..o ktorej przychodzi z pracy?

cuda sie zdarzaja, w Rumuii wygral poreuropejski…

2 polubienia

Nawrocki mieszkania wam przejął?!

Badanie podazy rynku :house_with_garden: to nie tutaj

No wiesz… Nawrocki Ci obieca wszystko. Jak chcesz, to nawet notarialnie. On naprawdę jest bardzo dobry w obiecywaniu. Nie ma takiej rzeczy, której nie potrafiłby Ci obiecać.

upside_down_face

2 polubienia

Jeszcze nie, ja od razu zapisalam na glodne koty, musialby pojsc na kurs miauczenia do kotow prezesa.

1 polubienie

On nawet jest kandydat niezalezny…

1 polubienie

niezaleznie od zasad Ci obieca. Ja tez moge obiecac, tylko mam opory :thinking:

1 polubienie

Stanowczo sie nie zgadzam ze alkoholik pracuje do 15ej…i ma fajrant :frowning:

1 polubienie

Szef też lubi wypić

Nawet na influencera tikitokera sie nie nadaje :confused:

Jesteście gorsi od Nawrockiego

Dzien bez opr dniem straconym. Jak w prawdziwej rodzinnej firmie.

“Niedobór B12 może prowadzić do zmęczenia, zaburzeń nastroju, problemów z pamięcią, a nawet do poważnego uszkodzenia mózgu, w tym otępienia
— U niektórych osób ciężki niedobór witaminy B12 prowadzi do encefalopatii, czyli uszkodzenia mózgu. To zaś bardzo często wywołuje objawy psychiatryczne, w tym np. manie prześladowcze. To już jest proces toksyczny — mówi neurolog”
Czy zesp.Korsakowa ma z tym zwiazek? Bo tam jest tylko o witm.B1 :thinking:

To się dobrze nie skończy dla was

Na tę wiadomość z napięciem czekał cały świat. Chodzi o rodzinę świnki Peppy, która właśnie się powiększyła. Mama Świnka urodziła trzecie dziecko**

dywan.
Jakie metody motywacji są najlepiej poparte naukowymi badaniami?
Wyznaczanie konkretnych celów
Reguła Goldilocks – zadania powinny być ani za łatwe, ani za trudne, aby utrzymać optymalny poziom motywacji.
Zrozumienie własnego “dlaczego” – świadomość, dlaczego dążymy do danego celu, wzmacnia motywację wewnętrzną
wniosek: czuję, że ten cel jest do osiągnięcia dla @Devil :blush: A tymczasem idę sprzątać kuchnię.

Sprzątanie w kuchni, zwłaszcza w trudno dostępnych miejscach, może poprawić przepływ energii chi, co wpływa na harmonię i dobrobyt domowników.
Według feng shui, dywan pełni ważną rolę w przepływie energii chi w domu. Regularne odkurzanie dywanu pomaga usunąć nagromadzony kurz i negatywną energię, co sprzyja harmonii i dobremu samopoczuciu. Czystość – odkurzanie usuwa stagnację energii i poprawia jej przepływ.
A Ty @Devil sprawdzileś już swoje feng-shui? :blush:

Już mieszkanie ogarnąłem. Podłogi, meble, śmieci, łazienkę. Możecie wbijać
:beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

1 polubienie

Pamiętaj o tym dobrobycie domowników-bez sprzątania zakamarków feng-shui zepsujesz. Pewnie przez to mnie mobbingowali, że nie sprzątalam za lodówką :roll_eyes:

Oddelegowalam @joko i @birbanta z @Bingola. Rozpoznaja teren, czy to nie agencja towarzyska. A po drugie @birbant lubi piwo.

Czyli usuniecie roztoczy zwieksza przestrzen życiową czlowieka i jego ewentualnej domowej trzódki?

1 polubienie