Biedne istoty z was. Bóg nie oszczędzał na mutacjach DNA
Boga to sie ktos powinien bac za to bycie w domu po pracy o tej porze.
Szlachta ma takie prawo. Niech pracują biedni
Spac w robocie to prawo…hm…
Lepiej sie przyznaj , o ktorej prace zaczynasz?
Pewnie wtedy, kiedy większość cywilizowanych ludzi jeszcze dosypia?
O godzinie 7
Wydano z wami child alert?
Nie, ale w Hiszpanii dzien bez paru awantur zwiazanych z brakiem kompetencji korzystajacych z systemow informatycznych jest dniem straconym. A to zajelo troche czasu. Tym razem poszlo o firmy transportowe…
Nawet moja cierpliwosc wyczerpali. Ja wiem, ze o kurierow trudno, ale niech choc oni maja IQ troszke powyzej szympansa?
Jezus Maria!
Mam ochote napisac cos brzydkiego na karcie do glosowania …
Cisza wyborcza więc pamiętajcie że trza zagłosować mądrze. A jak trza to trza bo to nasz obowiązek
Dokładnie, nasz serwer kanadyjski . Po ile chodzi nawrotna kiebasa wuborcza?
Mój mokry bydlak śmierdziel czeka na wasz ruch
Mam podły nastrój po 1 turze. Źle to dla Rafała wygląda. Nawet nie mam ochoty was obrażać z tego powodu
Ida leb w leb. A pokonanie strategii populizmu ? Problematyczne.
Czujemy się zaniedbane z powodu nieobrażenia.
Devil - nie przejmuj się tym, na co nie masz większego wpływu. Też się wkurzam wynikiem wyborów i boję o drugą turę (bardzo się boję), ale nie będę sobie przez to emocjonalnej krzywdy robić.
Bękarty Batyra
Zespół Gansera (otępienie rzekome, zespół przybliżonych odpowiedzi) – zaburzenie reaktywne, określane jako zespół sytuacyjny z pogranicza psychoz, zaburzeń dysocjacyjnych i symulacji[1][2]. Pacjenci w rozmowie wykazują się rażącą niewiedzą na temat powszechnie znanych faktów i zjawisk. Udzielają błędnych, ale przybliżonych odpowiedzi na pytania, np. na pytanie ile wynosi tuzin, odpowiadają, że trzynaście. Poza tym wykonują bezsensowne czynności, takie jak próba pisania odwrotną stroną długopisu lub włożenia klucza do zamka odwrotną stroną.
Etiologia jest niejasna. Niekiedy występuje podłoże organiczne
No i pękła stówa dla wdowy
Pogodziłem się już że wygra Nawrocki. Źle mi z tym. Polacy to banda idiotów. 1/3 to idioci.
Przyznać się kto go tutaj poparł i dlaczego?!