Tylko elsie?!
Nuda
Takiej nudy to nie było nawet na starym pytamy nawet na sam koniec zawsze jeszcze się ktoś pokłócił troll wkurzył Tensor wygłupił ktoś zapodał jakąś muzykę a tu co nic teraz zastanawiam się czy był sens reaktywować pytamy Nawet harmonik znika
Smutna prawda
harmonik dzieki moderacji ktora ma u mnie za to butelke dobrego wina,miewa szlabany.I oby jak najdluzej.
A czemu?
On buduje to forum. Nikomu krzywdy nie robi
Po pierwsze,niszczy to forum,spuszczajac je do poziomu płaskoziemców i innych.Jesli lubisz atmosfere oddzialu specjalnego z np. szpitala w Gnieznie to ja sie nie bede wtrącał.
Po drugie,obraza kazdego kto ma inne zdanie.Nie potrafi i nie chce nie tyle rozmawiac co zadac sobie trudu zrozumienia czegokolwiek poza wlasnym ego i swoim niczym nie uzasadnionym narcyzmem.
Po tensorze to jest najgorsze co moze sie jakiemukolwiek forum przytrafić.
Na szczescie takich co lubia jak świnie babrac sie w tym bajorku,nie ma zbyt wielu.
I to jest ostatnia kwestia na ten temat,ode mnie.
Nie zamierzam marnowac czasu wiec nie mecz sie z odpowiedzią.
Ja uważam ze collins ma mimo wszystko racje harmonik dość często gada głupoty natarczywie się powtarza propaguje i popiera zbrodniczy system jak komunizm (propagowanie takich ideologii w wielu krajach jest zakazane w Polsce także) i Stalina Również propaguje bzdurne i niehumanitarne teorie jak np. o głodzeniu niepełnosprawnych dzieci i zniszczeniu gatunku ludzkiego w przeszłości na starym pytamy składał kobietom obleśne propozycje seksualne Nie mówiąc już o dość częstym obrażaniu wielu użytkowników ludzi jako gatunku (nazywa ludzki gatunek patologią) i innych od debili i przygłupów itp.
Mnie nie obraża a nie zgadzam się z nim.
Moze sie diablow jednak boi?
Powiem szczerze ze jestem zniesmaczona tym wyśmiewaniem Zbyszka. Nawet gdyby znikał z własnej inicjatywy to jest to moim zdaniem uzasadnione. Znamy się nie od dziś i powinniśmy czasami przymknąć oko, zaakceptować (w końcu) niektóre zachowania lub pomijać tematy. Zbyszek w wielu kwestiach ma racje, tylko przekazuje to w dość specyficzny, czasem niewłaściwy sposób używając dość dosadnego słownictwa. Mam wrażenie że niektórzy komentują jego posty, aby prześcigać się w tym, kto bardziej mu dokopie, czyja kontra będzie lepsza, kto zapewni lepszy ubaw i zgarnie za to lajki.
Każdy z Nas jest na swój sposób specyficzny i tworzy społeczność pytamy.pl.
Nie chce nikogo tu bronić, bo każdy ma swoje poglądy ale przykro się na to patrzy.
Mogę się zgodzić z tym że ma w niektórych kwestiach racje i że w wielu wypadkach dość często podchodzą do niego ludzie krytycznie i dosadne ale dlaczego obraża przy tym ludzi tylko dlatego że się z nim nie zgadzamy? Dlaczego mamy patrzeć jak on broni i popiera jeden z najbardziej ludobójczych systemów i zbrodniarza takiego jak Stalin dla wielu to może być krzywdzące bo niektórzy mogli mieć rodzinę w Katyniu w wiezieniu za komuny itp.? Czy patrzeć na wpisy jak on proponuje żeby głodzić dzieci w ramach eutanazji bo uważa że jest to bezbolesne a nie jest wręcz przeciwnie
Wiesz dlaczego? Bo to nie zmieni jego myślenia czy się z tym zgadzamy czy nie. A taka rozmowa i tak nie ma sensu bo porozumienia nie będzie.
Ale mamy chyba prawo się z tym nie zgodzić i się wypowiedzieć
Owszem ale wydaje mi się że niektórzy zbyt mocno się uruchamiają. Mnie tam nie rusza co mówi Zbyszek nawet jeśli się z czymś nie zgadzam.
U mnie moderacja ma za to tego wina karton …
Bardzo łatwo zrobić szambo z portalu.
Ja za kretynami nie tęsknię.
I kiedys za to wypijemy.
Choć…Musze przyznac ze na ogół nie lubie negatywnych wibracji.Ale cóż…Probowałem.
A z postrzeloną przekorą juz nigdy wiecej mierzyć sie nie zamierzam.
Ja też! Harmonikowi mówimy harmonijne NIE!
Uruchomiłem się po jego komentarzu na temat śmierci Antykwy. Bardzo się uruchomiłem.