Słabo dziś z pytaniami

Marność.

marność nad marnościami
ksiega Koheleta
W języku hebrajskim słowo to oznacza mędrca przemawiającego na zgromadzeniu lub kaznodzieję.

1 polubienie

Dno i muł

Jak z pytaniami słabo, to może z odpowiedziami będzie lepiej? :thinking:

3 polubienia

Na tym forum to się nie sprawdza, ta zasada :smiley: każdy tu płynie rynsztokiem… bo każdy czyta i odpisuje czy tego kce czy nie… Doceniam brak czarnej listy hehehe

1 polubienie

Co Ty sie tak ciagle dziwisz?
Tutaj prawie nikt pytan nie zadaje.Sa tacy ktorzy nie robia tego wcale.
A 3/4 tego co jest to cytaty z internetu…

3 polubienia

Za pozwoleniem, jeszcze żadnego nie dałem cytata… Słabo, bo słabo, ale wolę z głowy swej zapadawać… :grinning:

3 polubienia

I to Ci sie bardzo chwali!
A o zwiekszenie Twojej aktywnosci,prosilem juz nie raz i nie dwa…Jak o sciane :grimacing:

1 polubienie

Czasem wrzuce cytat
Ale z kodem zrodlowym
Pamiec bywa zawodna

1 polubienie

Do dupy.

Co do dupy? Sam jesteś do dupy, skoro nie wiesz, że dziś Polska jest pod wpływam klina… :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Przesada. Trzeba się leczyć tym czym się struliście

Etam Rosół leczy nie alkochol

Albo odsypia zarwana noc.
Ja. Dziś pol dnia przespalam.

1 polubienie

Nad ranem odzyskałem świadomość - cukier spadł i przeleżałem do 8.00

1 polubienie

Kiepsko.
Ten portalik zdycha

Nadal slabo? Jak tak dalej bedzie, to bede ja musial zadac jakies pytanko. Zadalbym juz dzis, liczac na oooogrooomna dyskusje, ale dzis nie wstawie filmiku a ten jest raczej potrzebny.

A niech tylko ktos sie do dyskusji nie wlaczy … Rzuce klatwe :laughing:

3 polubienia

Oooooogromna dyskusja?
:thinking:
Filmik? :thinking:
Pełna frekwencja? :thinking:

To już wiem jakiego rodzaju musi być ten filmik…
Pamiętaj, żeby go wstawić po 22-iej :stuck_out_tongue:

3 polubienia

Jak wroce jutro, to go wstawie, chyba, ze przez noc sam dojde do tego, co sie dzieje. Wtedy oczywiscie pytania nie bedzie. Nie sadze jednak, by mnie do rana oswiecilo skoro do tej pory tak sie nie stalo. No i moze nie beda marudzic, ze pytan nie ma. :cat:

2 polubienia

Myślę, ze jak wrzucisz jakiś ciekawy filmik,. na którym będziesz jednym z aktorów, to frekwencja 100 procentowa zapewniona :slightly_smiling_face:

3 polubienia