Niestety, mnie tam nie bedzie. A filmik? Sam nie wiem, co o nim myslec, wiec niech sie moze wypowiedza inni. Ale zeby nie bylo, zadna jakas rewelacja. Mialo byc pytanie, to najprawdopodobniej bedzie. Moze wszyscy to znaja a tylko ja taki malo zorientowany? Licze sie z taka porazka…
Szkoda, bo nie mogę się doczekać takiego, na którym byś coś zaśpiewał z osobistym akompaniamentem gitarowym. A tak? Skoro Ciebie nie będzie na filmiku?
To tez obejrzymy!
joko, jak ja bym zaspiewal i to jeszcze nagral, moglabys po obejrzeniu tego przez dluzszy czas miec dosc sluchania jakichkolwiek piosenek. Tak bym Ci je mogl obrzydzic …
Nie mozna na cos takiego pozwolic. Zauwazylem w lato jedna rzecz. Jak sie tak w tym aucie darlem, uciekly z niego wszystkie pajaki a troche ich tam bylo …
Skoro masz takie specjalne zdolności, to naprawdę Ci zazdroszczę.
Zdarza mi się dawać pytania w waszych odpowiedziach
A ja jestem po prostu zajęty
Ja wiedziałem jedynie, że Bhutan ma właśnie … Też bym wiedział … A że jeszcze jakaś to mnie zdziwiłeś …
Zapytaj go, moze walczyl …
Dziś jeszcze gorzej.
Nadal nic
Mnie pewna sprawa nieco nurtuje, myślisz, że otrzymałbym wyczerpującą, godną tego portalu odpowiedź?
W ogóle to jest tu ktokolwiek?
Wątpię. Portal się sypie. Ludzie się nudzą.
Poza tym tutaj się od dawna nie pyta. Tutaj się oznajmia.
Ostatnio, jak pytałem o koniunkcję trochę dyskusji było. Nawet się nieco zdziwiłem, że tak to ludków interesuje.
Jeżeli sam nie wiesz tego o co chcesz zapytać, to kto ma wiedzieć?
Kto jak nie Ty?
Ale ja wiem, o co mam zapytać, mnie interesowało, czy jest tu ktokolwiek. Widzę, że jest. Ja, Ty no i Devil. :
Oj, benasku, widzę, że już nie potrafię zrozumiale się wypowiedzieć. Ja nie pisałam, że nie wiesz o co masz zapytać, tylko o tym, że jeśli Ty nie znasz odpowiedzi na swoje pytanie, to… no może Devil zna, bo ja na pewno mam sporo mniejszą wiedzę od Twojej, więc jeśli Ty odpowiedzi nie znasz, to ja tym bardziej nie
Ja wiem co zjem.
No a co zjesz?
Tylko nie jedz śledzia z cebulką i kiszonym ogórkiem w śmietanie, bo pić Ci się będzie chciało.
Zgadnij skąd wiem?
Ale ja lubię pić
Ale po takim śledziku, to nie będziesz w stanie tak od razu zaspokoić pragnienia