Słabo dziś z pytaniami

Niestety, mnie tam nie bedzie. A filmik? Sam nie wiem, co o nim myslec, wiec niech sie moze wypowiedza inni. Ale zeby nie bylo, zadna jakas rewelacja. Mialo byc pytanie, to najprawdopodobniej bedzie. Moze wszyscy to znaja a tylko ja taki malo zorientowany? Licze sie z taka porazka… :no_mouth:

2 polubienia

Szkoda, bo nie mogę się doczekać takiego, na którym byś coś zaśpiewał z osobistym akompaniamentem gitarowym. A tak? Skoro Ciebie nie będzie na filmiku? :thinking:
To tez obejrzymy! :slightly_smiling_face:

3 polubienia

joko, jak ja bym zaspiewal i to jeszcze nagral, moglabys po obejrzeniu tego przez dluzszy czas miec dosc sluchania jakichkolwiek piosenek. Tak bym Ci je mogl obrzydzic …
Nie mozna na cos takiego pozwolic. Zauwazylem w lato jedna rzecz. Jak sie tak w tym aucie darlem, uciekly z niego wszystkie pajaki a troche ich tam bylo …

2 polubienia

Skoro masz takie specjalne zdolności, to naprawdę Ci zazdroszczę. :upside_down_face:

2 polubienia

Zdarza mi się dawać pytania w waszych odpowiedziach

A ja jestem po prostu zajęty :wink:

2 polubienia

Ja wiedziałem jedynie, że Bhutan ma właśnie … Też bym wiedział … A że jeszcze jakaś to mnie zdziwiłeś …

1 polubienie

Zapytaj go, moze walczyl … :smiley:

2 polubienia

Dziś jeszcze gorzej.

Nadal nic

Mnie pewna sprawa nieco nurtuje, myślisz, że otrzymałbym wyczerpującą, godną tego portalu odpowiedź? :shushing_face:
W ogóle to jest tu ktokolwiek?

2 polubienia

Wątpię. Portal się sypie. Ludzie się nudzą.
Poza tym tutaj się od dawna nie pyta. Tutaj się oznajmia.

1 polubienie

Ostatnio, jak pytałem o koniunkcję trochę dyskusji było. Nawet się nieco zdziwiłem, że tak to ludków interesuje.

3 polubienia

Jeżeli sam nie wiesz tego o co chcesz zapytać, to kto ma wiedzieć?
Kto jak nie Ty? :thinking:

3 polubienia

Ale ja wiem, o co mam zapytać, mnie interesowało, czy jest tu ktokolwiek. Widzę, że jest. :slight_smile: Ja, Ty no i Devil. : :boy: :girl: :japanese_ogre:

2 polubienia

Oj, benasku, widzę, że już nie potrafię zrozumiale się wypowiedzieć. Ja nie pisałam, że nie wiesz o co masz zapytać, tylko o tym, że jeśli Ty nie znasz odpowiedzi na swoje pytanie, to… no może Devil zna, bo ja na pewno mam sporo mniejszą wiedzę od Twojej, więc jeśli Ty odpowiedzi nie znasz, to ja tym bardziej nie :stuck_out_tongue_winking_eye: :smile:

1 polubienie

Ja wiem co zjem.

1 polubienie

No a co zjesz?
Tylko nie jedz śledzia z cebulką i kiszonym ogórkiem w śmietanie, bo pić Ci się będzie chciało.
Zgadnij skąd wiem? :wink: :joy:

2 polubienia

Ale ja lubię pić :wink:

1 polubienie

Ale po takim śledziku, to nie będziesz w stanie tak od razu zaspokoić pragnienia :joy:

1 polubienie