Słabo dziś z pytaniami

Myślę że to przez to co się dzieje teraz na świecie i wojnie na Ukrainie że to wpłynęło źle na ludzi że by nie powiedzieć depresyjnie i nawet nie chce im się już tu nic pisać

3 polubienia

No… masakra… coraz gorsza atmosfera sie tworzy… sytuacja tak jakby zaczynala wymykac sie spod kontroli…

Wojny na swiecie sa zjawiskiem nagminnym, ale po raz pierwszy od dluzszego czasu psychopata, ktory ja rozpetuje dysponuje tak duzym arsenalem.

1 polubienie

Sadzę że ludzie bardziej boją się nie tyle co arsenału psychopaty a tego że wojna jest teraz pod ich drzwiami i boją się żeby nie zapukała do nich Syria Libia Gruzja były daleko…dlatego ludzie tego nie czuli

1 polubienie

Ale juz wojna w Jugoslawii daleko nie byla. Nie mowiac o puczu Janajewa w 1991, ale wtedy trafil sie pijaczek Jelcyn… A Gorbaczow przestawil sie na reklamowanie torebek i pizzy.
Co moglby reklamowac Putin?

1 polubienie

Moze przejazdzki na niedzwiedziu xd

1 polubienie

To było już jakiś czas temu dlatego zatarło się w świadomości mniej lub bardziej w między czasie pojawiły się następne wojny 11 września… i było to w innych czasach kiedy ludzie mieli co najwyżej grube kineskopowe telewizory o internecie jeszcze wtedy praktycznie nikt nie słyszał szczególnie na Wschodzie Co dodatkowo obecnie nakręca panikę…

1 polubienie

Polacy według sondażu nie boją się wojny i atomu tylko problemów gospodarczych związanych z wojną. Nie wszyscy też cieszą się z 1,3 mln uchodźców. Wreszcie rynek pracodawcy? Oby nie.

1 polubienie

Poza tym to mało pytań. :-1:

To juz reklamowal…

Moze tak?

1 polubienie

:rofl::rofl::rofl:

Ladniejszy byl wczesniej :rofl:

Nuda i marazm

Lepiej powiedz, jak pomóc a się nie zarżnąć.

Jestem!!! :grinning:

2 polubienia

Kolega @birbant szczesliwie przeszedl reanimacje profilu :crazy_face:

2 polubienia

Fb i gmaila reanimować się nie dało. Tudzież innych. Musiałem od nowa. Ale z Pytamy się udało dzięki Tobie i koniowi. Łatwo nie było.

3 polubienia

To wszystko?

1 polubienie

Będzie sporo więcej jak napiszesz coś ciekawego :stuck_out_tongue_winking_eye: :smiley:

1 polubienie

Zasadniczo “na pohybel” nie pijam, ale w ten weekend?