Co to ma qrwa być?!
Marnie jak na piąteczek
Obiad trzeba strawic
Sobotni chill?
Raczej out.
Jeszcze sie nie dobudzilam a juz rozgladam się za sjestą. I poobiednim piwkiem.
Pogoda paskudna, ale chociaż deszcz zmyl kalimę, bo w ubieglym tgodniu to wszystko wygladalo jak wakacje u Twoich kuzynów w piekle - niebo bylo pomaranczowe a zielen w tym swietle czarna.
Ja to widzialam kiedys na Kanarach, ale, ze tak zawieje tym saharyjskim pylem nad polwysep?
Bywało lepiej
Kompletna cisza dzisiaj:))
No a jak ma być, jak nic nie piszesz?
U mnie pogoda barowo piwna. I to na grzane piwo z imbirem
A ja już dzisiaj w wiosennej kurteczce byłam. Ciepło jest, słonecznie.
Ja sztormiaczek i kalosze,
I nie zanosi sie na lepiej.
Co prawda deszcz potrzebny, bo ostatnie lata byly bardzo suche, ale moknac już mi się znudzilo.
Ciesz się z wody, W Polsce ma w tym roku brakować.
Słabe to forum i denne
U mnie jest tak malo, ze oplacilo się odsalrnie wody morskie zbudowac a woda z oczyszczalni uzywana jest do podlewania zieleni miejskiej
Nie do końca…Poza tym,same “pytania” to drobiazg,czasem zbędny.Trzeba jeszcze umieć coś napisać.A pod tym względem nie jest zle.
Z imbirem piwko pijasz?
Herbatka z imbirem (z syropem imbirowym) jest pyszna. Dobra na przeziębienia albo jako ich profilaktyka. Często ostatnio taką piję, bo podpasowała mi smakowo.
Imbir u mnie jest swiezy w postaci kłączy bez problemu, więc nie tylko do herbaty uzywam.
A to przyprawa do uniwersalna jak pieprz czy sòl. A do ciasta naleśnikowego (potem z dzemem) odrobinka nie zaszkodzi.
U mnie też nie ma problemu z kupieniem świeżego, ale kupuję już przerobiony (nie będę wszystkiego sama osobiście robiła, bo miewam ciekawsze zajęcia)
Łoj slabo slabo
To napisz ze dwa nowe, to będzie silniej!