Słabo dziś z pytaniami

Znów kupa

2 polubienia

O qurwa

Co to ma być?

Poniedzialek, 04.04.2022.

Koniec? Jedno pytanie?

:rofl:

6 polubień

Bękart wojny

2 polubienia

:frowning: To jest nienormalne i straszne, że ktoś pragnął rozpętać wojnę i tylu ludzi pociągnął za sobą :frowning: :frowning: Jeszcze rabują tamten kraj i rodziny ich zachęcają. :frowning:

3 polubienia

Obawiam sie, ze tej dziczy do rabunku zachecac nie trzeba…
A Putin prezy muskuły niczym Kim.

Tak…!
…I nic na to się nie poradzi.Nasz gatunek tak ma,że występują w nim co jakiś czas osobniki niezrównoważone.
P.S.
Aha i jeszcze jakaś rybka posty mi edytuje(chyba) i nie wiem dlaczego :wink:

2 polubienia

Ten człowiek jest teraz w swoim żywiole: wszystkie reflektory na niego skierowane. I o to chodzi… żebyśmy się bali i świat ma się bać. Może gdyby miał normalne dzieciństwo nie poszedłby w tym kierunku. Jego uczuć nikt nie brał pod uwagę, doświadczał zła, do tego taki się urodził. Wątpię czy każdy z takim dzieciństwem by został tyranem zdolnym zadać cierpienie milionom ludzi. Człowiek psa nadepnie na łapę i mu żal stworzenia a to… :frowning:

Połowę części do tego Sarmata przechlają, trochę ukradną, złożą po swojemu byle jak i znów kapiszon wyjdzie…

2 polubienia

Rybka postow nie ma w zwyczaju edytowac.

W tym nadzieja. Kurna niedługo to nas będą chcieli denazyfikwać…ja się nie czuję tutaj winna żadnym izmom :confused:

1 polubienie

Najpierw się naspirytusują… :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

A bluzki kupuję tylko dlatego tak często, że łatwiej jest prać hurtem a nie co chwila się taplać …

Trudno powiedziec czy to nie na wyrost.
Znajac ich propagande i pomysly to moze jakiegos starego Burana (na amerykanskiej szpiegowskiej licencji) odremontowali? Skrzydelka skrócili, dolozyli beczkę czarnego prochu i poleciał?

2 polubienia

ruskie rolnictwo,to i pewnie broń na podobnym poziomie posiadają…

3 polubienia

Ale ich jest dużo tam jak stonki :confused: Nasprowadzali jeszcze tego z innych krajów…