Przeraził go temat. Przepraszam, Devil
Kolega ma pusto w kufelku. Inaczej focha nie strzela.
To może z odpowiedziami będzie lepiej.
Stare powiedzenie Apaczów mówi, że lepiej 100 odpowiedzi na 2 pytania niż 2 odpowiedzi na 100 pytań …
Myślałam, że kolega Devil zna się na pewnego rodzaju zachowaniach skoro jest konsumentem pewnego rodzaju trunków. Ale pytanie nie wypaliło ;(
Wolę burze mózgów niz zburzone mozgi
Kot jest zagadka…
Podczas burz należy uważać na pioruny …
To jedno ze starych powiedzeń Szoszonów …
Idac tym rytmem? Komanczy konie znaly bieg wsteczny? Bo umiały sie wycofac.
A jak juz przy kotach? Tez potrafią pójść do tylu, ale musza byc asekurowane
Każdy koń ma bieg wsteczny, ale Komancze jako pierwsi go chyba znaleźli. To nie jest sprawdzona informacja, więc proszę mnie nie atakować, gdy się okaże nieprawdą …
W kwestii kotow potwierdzam empirycznie - mają
I zegarek wbudowany w podogonie też
O tym zegarku słyszałem kiedyś od wuja zegarmistrza. Zegarki te rzadko się psują, ale wuja miał to szczęście, że miał kota, któremu tenże zegarek się popsuł i wuja go reperował … Banalna sprawa, datownik się przestawił o 12 h i kotu pomieszało się w łebku zależnym od zegara w podogoniu.
Na szczęście wuja sprawę załatwił i kot był znów normalny …
U mnie wedrowne posluguja sie czasem lokalnym, czyli czesto skad przywędrowały.
Ale pobieranie energii do baterii mają oportunistyczne
Wystarczyło kota ogonem obrócić.
.banał.
Obrocenie kota ogonem moze byc bolesne
Szczególnie mojego Miśka.
Aktualnie bardzo nie lubi, jak się go dotyka, kiedy on nie ma na to chęci. A ma bardzo rzadko i tylko w stosunku do jego pani. Tylko ja jeden sobie mogę na to pozwolić. Kiedy bywam u niego, jest stale przy mnie i mogę się z nim fraternizować do woli. Tzn, on się ze mną fraternizuje i nie jest zadowolony, gdy odwracam od niego uwagę.
Czyli zrobil sie podzielny
Ze wskazaniem na pana pańcia jako wzorzec ?
Aktualnych domowników toleruje, z tym, że partnera, z którym jest moja była sublokatorka nie dopuszcza do siebie. Z drugim kotem się nie zadaje. Znika z domu nawet na 2 dni, ale wraca. Łupów już nie przynosi. Bardzo ożywia się, gdy ja tam się pojawiam. Cały czas jest wtedy obok mnie.
Kot jest Twój
On pewnie tak uważa.
Nie pewnie. Oswoiles drapieżnika i jesteś autorytetem
Kotowate tak maja
Ogolnie zwierzaki? Wychowane od malenkiego współpracują. Od naszej etyki zalezy jak je traktujemy