Słabo dziś z pytaniami

Przeraził go temat. :frowning: Przepraszam, Devil :heart:

Kolega ma pusto w kufelku. Inaczej focha nie strzela.

2 polubienia

To może z odpowiedziami będzie lepiej.
Stare powiedzenie Apaczów mówi, że lepiej 100 odpowiedzi na 2 pytania niż 2 odpowiedzi na 100 pytań …

Apacze

3 polubienia

Myślałam, że kolega Devil zna się na pewnego rodzaju zachowaniach skoro jest konsumentem pewnego rodzaju trunków. Ale pytanie nie wypaliło ;(

Wolę burze mózgów niz zburzone mozgi :wink:

2 polubienia

Kot jest zagadka… :rofl::wink:

1 polubienie

Podczas burz należy uważać na pioruny …

To jedno ze starych powiedzeń Szoszonów …

3 polubienia

Idac tym rytmem? Komanczy konie znaly bieg wsteczny? Bo umiały sie wycofac.
A jak juz przy kotach? Tez potrafią pójść do tylu, ale musza byc asekurowane

2 polubienia

Każdy koń ma bieg wsteczny, ale Komancze jako pierwsi go chyba znaleźli. To nie jest sprawdzona informacja, więc proszę mnie nie atakować, gdy się okaże nieprawdą …

1 polubienie

W kwestii kotow potwierdzam empirycznie - mają
I zegarek wbudowany w podogonie też :wink:

1 polubienie

O tym zegarku słyszałem kiedyś od wuja zegarmistrza. Zegarki te rzadko się psują, ale wuja miał to szczęście, że miał kota, któremu tenże zegarek się popsuł i wuja go reperował … Banalna sprawa, datownik się przestawił o 12 h i kotu pomieszało się w łebku zależnym od zegara w podogoniu.

Na szczęście wuja sprawę załatwił i kot był znów normalny …

1 polubienie

U mnie wedrowne posluguja sie czasem lokalnym, czyli czesto skad przywędrowały. :wink:
Ale pobieranie energii do baterii mają oportunistyczne

1 polubienie

Wystarczyło kota ogonem obrócić.

.banał.

2 polubienia

Obrocenie kota ogonem moze byc bolesne

Szczególnie mojego Miśka.

Aktualnie bardzo nie lubi, jak się go dotyka, kiedy on nie ma na to chęci. A ma bardzo rzadko i tylko w stosunku do jego pani. Tylko ja jeden sobie mogę na to pozwolić. Kiedy bywam u niego, jest stale przy mnie i mogę się z nim fraternizować do woli. Tzn, on się ze mną fraternizuje i nie jest zadowolony, gdy odwracam od niego uwagę.

1 polubienie

Czyli zrobil sie podzielny
Ze wskazaniem na pana pańcia jako wzorzec ?

Aktualnych domowników toleruje, z tym, że partnera, z którym jest moja była sublokatorka nie dopuszcza do siebie. Z drugim kotem się nie zadaje. Znika z domu nawet na 2 dni, ale wraca. Łupów już nie przynosi. Bardzo ożywia się, gdy ja tam się pojawiam. Cały czas jest wtedy obok mnie.

1 polubienie

Kot jest Twój

On pewnie tak uważa.

Nie pewnie. Oswoiles drapieżnika i jesteś autorytetem
Kotowate tak maja
Ogolnie zwierzaki? Wychowane od malenkiego współpracują. Od naszej etyki zalezy jak je traktujemy

2 polubienia