Jak zdążyli uczeni amerykańscy obliczyć, prawie 90% aktywności na tym forum naszego czerwonego kolegi to stękanie i biadolenie… A wziąłby się za jakiś temat porządnie… Ale nie, tylko chleje i marudzi.
Jaki dramat? Tragedia
Moze by napojenie piwem bezalkoholowym i do tego bez cukru by zadzialalo?
Spić go i wykorzystać.
Ja bym mu jeszcze wodę z tego piwa odjął… A przynajmniej postraszył. Niech wcina bezalkoholowe piwo w proszku. Za karę…
Piwo w proszku? Ciekawa koncepcja ale moze by to najpierw na karaluchach przetestowac?
Podrzucimy go Nunu Tobie. Wykorzystaj go na maksa. Kiedy go chcesz? Dziś czy jutro?
? Ja? Ale ja mam paczki do odesłania…
Transportem zwotnym? Kolega moze sie nie zmiescic, a pocwiartoac sie chyba nie da?
Myślisz, że nasz kolega do testowania się nie nadaje? Gdzie my teraz karalucha na testy znajdziemy? A kolega jest, tylko go zgarnąć Poza tym jak karalucha uśmiercimy to nie będzie Ci żal zwierzaka? A kolega to diabeł, jemu się nic nie stanie… Co najwyżej zwymiotuje…
To on Ci te paczki odeśle. Jeszcze jak go znam, to z flaszką wróci…
Kolego ja mam za soba wojne z karaluchami, wlazilo to do domu stadami
Cucaracha dla wielu to zwierzatko domowe i zabawka dla dziecka. Ja mam fobię.
Jesli nie masz w domu zaprzyjaźnionego pajaka skoczka czy gekona, ktore zywia sie ich jajkami? To masz plage. Pozostaje trucizna w spraju.
Błogosławieni cisi?
Milczenie jest zlotem! Ale nie zawsze
Ciebie to bejsbolem błogosławić…
Eee nie wystarczy, lepiej takim urządzeniem dla pewnosci to moze sześć ogonow doczepic?
Wiem jak sie to nazywa, ale moze inni zgadną i nie podpowiadaj
Takie cóś na patyku?
Ta broń nazywa się morgenstern w krajach anglosaskich nazywana morningstar @birbant