Słabo dziś z pytaniami

Jak zdążyli uczeni amerykańscy obliczyć, prawie 90% aktywności na tym forum naszego czerwonego kolegi to stękanie i biadolenie… A wziąłby się za jakiś temat porządnie… Ale nie, tylko chleje i marudzi. :grin:

3 polubienia

Jaki dramat? Tragedia :green_heart:

2 polubienia

Moze by napojenie piwem bezalkoholowym i do tego bez cukru by zadzialalo?

1 polubienie

Spić go i wykorzystać. :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Ja bym mu jeszcze wodę z tego piwa odjął… A przynajmniej postraszył. Niech wcina bezalkoholowe piwo w proszku. Za karę… :crazy_face:

4 polubienia

Piwo w proszku? Ciekawa koncepcja :green_heart::rofl: ale moze by to najpierw na karaluchach przetestowac?

2 polubienia

Podrzucimy go Nunu Tobie. Wykorzystaj go na maksa. Kiedy go chcesz? Dziś czy jutro? :thinking:

1 polubienie

:frowning: ? Ja? Ale ja mam paczki do odesłania…

2 polubienia

Transportem zwotnym? Kolega moze sie nie zmiescic, a pocwiartoac sie chyba nie da?

1 polubienie

Myślisz, że nasz kolega do testowania się nie nadaje? Gdzie my teraz karalucha na testy znajdziemy? A kolega jest, tylko go zgarnąć Poza tym jak karalucha uśmiercimy to nie będzie Ci żal zwierzaka? A kolega to diabeł, jemu się nic nie stanie… Co najwyżej zwymiotuje…

1 polubienie

To on Ci te paczki odeśle. Jeszcze jak go znam, to z flaszką wróci…

2 polubienia

Kolego ja mam za soba wojne z karaluchami, wlazilo to do domu stadami
Cucaracha dla wielu to zwierzatko domowe i zabawka dla dziecka. Ja mam fobię.
Jesli nie masz w domu zaprzyjaźnionego pajaka skoczka czy gekona, ktore zywia sie ich jajkami? To masz plage. Pozostaje trucizna w spraju.

2 polubienia

Błogosławieni cisi?

2 polubienia

Milczenie jest zlotem! Ale nie zawsze :crazy_face::green_heart:

2 polubienia

Ciebie to bejsbolem błogosławić… :crazy_face:

2 polubienia

Eee nie wystarczy, lepiej takim urządzeniem :smile: dla pewnosci to moze sześć ogonow doczepic?
image

1 polubienie

Wiem jak sie to nazywa, ale moze inni zgadną i nie podpowiadaj :green_heart:

Takie cóś na patyku?

:face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

1 polubienie

Ta broń nazywa się morgenstern w krajach anglosaskich nazywana morningstar @birbant

1 polubienie