Słyszałem ok. 22.30, jak dlugo leciały koło mnie

Musiało ich być wyjątkowo dużo.

1 polubienie

To była defilada śmigłowców ku czci przywódcy ludzkości.

5 polubień

Mógł(ten przywódca)leżeć sobie pod baldachimem i upajać się hołdem złożonym mu przez mocarstwo światowe.

Putin będzie miał nowe cele.

Niepotrzebne mi jakiekolwiek hołdy. Wystarczy mi, jak ludzie zaczną się kierować moimi naukami o patologii nieharmonijnego, cywilizowanego gatunku ludzkiego.

Ja to się nawet nie dziwię, że ten biedny nieszczęśliwy człowiek nienawidzi całego świata. W necie są przecieki najpewniej z biografii pana p. i wynika z nich, jak ludzie potrafią skrzywdzić dziecko zakładając rodzinę. Nam się wydaje nieprawdopodobne jak można 4x porzucić dziecko. Matka to bardzo trudna rola w życiu.

Chcesz uczyć innych? A sam jakie masz wykształcenie i kompetencje pedagogiczne?

Nie ma wyższych uczelni i wyższego wykształcenia, niż moje rzeczywiste.

To nie jest odpowiedź na moje pytanie.

Ponawiam pytanie. Jakie masz wykształcenie?

Szeroko horyzontalne, w przeciwieństwie do ludzko ograniczonego.

1 polubienie

Inaczej. Bo jak na kogoś, kto aspiruje do roli kierownika ludzkości i nauczyciela, niestety unikasz konkretnej odpowiedzi.

Jakie szkoły kończyłeś po szkole podstawowej?

1 polubienie

A jakie znaczenie mają skonczone szkoly naprzeciw szeroko horyzontalnej harmonijnej swiadomosci? XD

2 polubienia

Skąd w ogóle przypuszczenie, że Harmonik ma skończoną szkołę podstawową?

1 polubienie

Podstawową to każdy idiota kończy a Harmonik nie wygląda na idiote.

1 polubienie

Nie. Piszesz tak, bo nie widziałeś może szkół specjalnych dla dzieci “wyjątkowych”, niepełnosprytnych. Niestety, każdy idiota nie ukończy szkoły podstawowej.

1 polubienie

Znalem osoby glupie jak but, ktore caly rok sie nie uczyly, mialy same najgorsze oceny a zawsze na koniec im sie udawalo przejsc do klasy wyzej…

1 polubienie

Ale nie znałeś może dzieci “innych”. Przez kilka lat miałam do czynienia z dziećmi “innymi”. Prześliczny chłopczyk 12 - letni podczas tzw “przeglądu” czyli badania stomatologicznego całej klasy, by zaplanować ich leczenie boi się fotela stomat i co w związku z tym robi? Usiłuje schować się pod spódnicę swojej nauczycielki. Szkoda mi takich dzieciaków bardzo.
Owszem - masz rację - Harmonik do takich osób nie należy. To się czuje, że jakąś tam ponadpodstawową szkołę skończył (chociażby zrozumiałe formułowanie swoich myśli i pisanie bez błędów), ale ukończenie czegoś tam nie uczyniło z niego osoby światłej.

1 polubienie

Ciesz się, że Ciebie uczyniło, dzięki czemu nie musisz rozumieć, jakimi sposobami miliony gatunków stworzeń DSHN-u nie musi się chować pod spódnicą nauczycielek, bo nie psują im się zęby przy ich odpowiednich sposobach odżywiania, w przeciwieństwie do szkodliwych i bezmyślnych odżywiań ludzko-cywilizowanych.

1 polubienie

Ze Słońca. Nie czytałaś relacji, wg których Ilona Kubacka, chodziła boso po powierzchni naszej Gwiazdy dziennej? To może posłuż się Google do oświecenia.