Musiało ich być wyjątkowo dużo.
To była defilada śmigłowców ku czci przywódcy ludzkości.
Mógł(ten przywódca)leżeć sobie pod baldachimem i upajać się hołdem złożonym mu przez mocarstwo światowe.
Putin będzie miał nowe cele.
Niepotrzebne mi jakiekolwiek hołdy. Wystarczy mi, jak ludzie zaczną się kierować moimi naukami o patologii nieharmonijnego, cywilizowanego gatunku ludzkiego.
Ja to się nawet nie dziwię, że ten biedny nieszczęśliwy człowiek nienawidzi całego świata. W necie są przecieki najpewniej z biografii pana p. i wynika z nich, jak ludzie potrafią skrzywdzić dziecko zakładając rodzinę. Nam się wydaje nieprawdopodobne jak można 4x porzucić dziecko. Matka to bardzo trudna rola w życiu.
Chcesz uczyć innych? A sam jakie masz wykształcenie i kompetencje pedagogiczne?
Nie ma wyższych uczelni i wyższego wykształcenia, niż moje rzeczywiste.
To nie jest odpowiedź na moje pytanie.
Ponawiam pytanie. Jakie masz wykształcenie?
Szeroko horyzontalne, w przeciwieństwie do ludzko ograniczonego.
Inaczej. Bo jak na kogoś, kto aspiruje do roli kierownika ludzkości i nauczyciela, niestety unikasz konkretnej odpowiedzi.
Jakie szkoły kończyłeś po szkole podstawowej?
A jakie znaczenie mają skonczone szkoly naprzeciw szeroko horyzontalnej harmonijnej swiadomosci? XD
Skąd w ogóle przypuszczenie, że Harmonik ma skończoną szkołę podstawową?
Podstawową to każdy idiota kończy a Harmonik nie wygląda na idiote.
Nie. Piszesz tak, bo nie widziałeś może szkół specjalnych dla dzieci “wyjątkowych”, niepełnosprytnych. Niestety, każdy idiota nie ukończy szkoły podstawowej.
Znalem osoby glupie jak but, ktore caly rok sie nie uczyly, mialy same najgorsze oceny a zawsze na koniec im sie udawalo przejsc do klasy wyzej…
Ale nie znałeś może dzieci “innych”. Przez kilka lat miałam do czynienia z dziećmi “innymi”. Prześliczny chłopczyk 12 - letni podczas tzw “przeglądu” czyli badania stomatologicznego całej klasy, by zaplanować ich leczenie boi się fotela stomat i co w związku z tym robi? Usiłuje schować się pod spódnicę swojej nauczycielki. Szkoda mi takich dzieciaków bardzo.
Owszem - masz rację - Harmonik do takich osób nie należy. To się czuje, że jakąś tam ponadpodstawową szkołę skończył (chociażby zrozumiałe formułowanie swoich myśli i pisanie bez błędów), ale ukończenie czegoś tam nie uczyniło z niego osoby światłej.
Ciesz się, że Ciebie uczyniło, dzięki czemu nie musisz rozumieć, jakimi sposobami miliony gatunków stworzeń DSHN-u nie musi się chować pod spódnicą nauczycielek, bo nie psują im się zęby przy ich odpowiednich sposobach odżywiania, w przeciwieństwie do szkodliwych i bezmyślnych odżywiań ludzko-cywilizowanych.
Ze Słońca. Nie czytałaś relacji, wg których Ilona Kubacka, chodziła boso po powierzchni naszej Gwiazdy dziennej? To może posłuż się Google do oświecenia.