Słyszeliście? Powiesili Kaczyńskiego!

https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,26779005,poznan-na-budynku-zus-zawisl-ogromny-baner-z-wizerunkiem-kaczynskiego.html#do_w=46&do_v=142&do_a=287&s=BoxNewsMT

4 polubienia

Tych co niedawno wieszali członków opozycji uniewinniono. Za to tu od razu dochodzenie.

A na drugi raz @Bingola nie rób mi nadziei… :rofl:

7 polubień

Poznański ZUS w dniu 11.02.2021 osiągnął niewymierny zysk z reklamy, który należy opodatkować stawką proponowaną w projekcie ustawy o tym traktującej.

:v:

3 polubienia

Kary smierci w Pl nie ma, wiec o nadzieje trudno, @birbant :wink:
Choc myslalam, ze w celach propagandowych PiS powiesil.
A to mile rozczarowanie, ze jednak fantazja w narodzie nie umarła.

3 polubienia

Ja już raz miałem nadzieję, jak przeczytałem że Kaczyński nie żyje.

5 polubień

Od razu kara śmierci? Coś Ty…, dla mnie by sobie tak mógł powisieć z dwie godzinki, a później mogli by go zdjąć… I taczkami na jakąś kupę gnoju go wywieźć.

5 polubień

Oczywiscie bez obstawy…

2 polubienia

Niejednemu psu Burek…

Moim zdaniem paradoksalnie byłoby to tragedią, bo zrobiono by z Kaczyńskiego bohatera narodowego. Wolałbym, żeby Zjednoczona Prawica przegrała wybory i to najlepiej z dużą przewagą.

4 polubienia

Jeszcze nigdy się nie czułem aż tak źle jak obecnie w tym chorym kraju …

5 polubień

Tylko kiedy te wybory … Nie wiem jak jeszcze co poniektórzy mogą nie widzieć, że PiS jest dużo gorszą partią od tego co było z PO … Nie żebym popierał PO no ale fakty to fakty … :confused:

Pewnie mimo wszystko na przyspieszenie wyborów niestety nie mamy co liczyć … Co o tym sądzisz @birbant ?

4 polubienia

Trudno wyrokować. Nie wiem, jak potoczy się sytuacja?

3 polubienia

Sytuacja jak to mowia jest “rozwojowa”. Ale zelazny elektorat trzyma sie PiS jak pijany płota i gotowy razem z tym płotem w rowie wyladowac. Cztery latka cofnely mentalnie wielu do czasow wczesnej komuny. I to nie mowie o ludziach 80+.

5 polubień

Musze przyznać ze dawno juz mnie żadna akcja tak nie zaskoczyła i jednocześnie spodobała. :joy:

4 polubienia

Widzę sporo nienawiści do bliźniego w narodzie.

DLa równowagi masz odrobinę miłości:

3 polubienia

Masz rację, Dodajmy, że tę nienawiść do siebie sam wypracował. I nadal nad tym pracuje. Kocham swój kraj u nie mogę znieść tego, jak on piękną Polskę rujnuje. I za to go nie lubię.

5 polubień

birbant ale 2 lata aresztowano kaczyńskiego za aferę paliwową. Niestety nie tego.

4 polubienia

A o co chodzi ?

1 polubienie

Jak sie trafi Kaczynski o IQ 170 to go Unabomber nazwa i dostanie dozywocie…

3 polubienia