Tych co niedawno wieszali członków opozycji uniewinniono. Za to tu od razu dochodzenie.
A na drugi raz @Bingola nie rób mi nadziei…
Poznański ZUS w dniu 11.02.2021 osiągnął niewymierny zysk z reklamy, który należy opodatkować stawką proponowaną w projekcie ustawy o tym traktującej.
Kary smierci w Pl nie ma, wiec o nadzieje trudno, @birbant
Choc myslalam, ze w celach propagandowych PiS powiesil.
A to mile rozczarowanie, ze jednak fantazja w narodzie nie umarła.
Ja już raz miałem nadzieję, jak przeczytałem że Kaczyński nie żyje.
Od razu kara śmierci? Coś Ty…, dla mnie by sobie tak mógł powisieć z dwie godzinki, a później mogli by go zdjąć… I taczkami na jakąś kupę gnoju go wywieźć.
Oczywiscie bez obstawy…
Niejednemu psu Burek…
Moim zdaniem paradoksalnie byłoby to tragedią, bo zrobiono by z Kaczyńskiego bohatera narodowego. Wolałbym, żeby Zjednoczona Prawica przegrała wybory i to najlepiej z dużą przewagą.
Jeszcze nigdy się nie czułem aż tak źle jak obecnie w tym chorym kraju …
Tylko kiedy te wybory … Nie wiem jak jeszcze co poniektórzy mogą nie widzieć, że PiS jest dużo gorszą partią od tego co było z PO … Nie żebym popierał PO no ale fakty to fakty …
Pewnie mimo wszystko na przyspieszenie wyborów niestety nie mamy co liczyć … Co o tym sądzisz @birbant ?
Trudno wyrokować. Nie wiem, jak potoczy się sytuacja?
Sytuacja jak to mowia jest “rozwojowa”. Ale zelazny elektorat trzyma sie PiS jak pijany płota i gotowy razem z tym płotem w rowie wyladowac. Cztery latka cofnely mentalnie wielu do czasow wczesnej komuny. I to nie mowie o ludziach 80+.
Musze przyznać ze dawno juz mnie żadna akcja tak nie zaskoczyła i jednocześnie spodobała.
Widzę sporo nienawiści do bliźniego w narodzie.
Masz rację, Dodajmy, że tę nienawiść do siebie sam wypracował. I nadal nad tym pracuje. Kocham swój kraj u nie mogę znieść tego, jak on piękną Polskę rujnuje. I za to go nie lubię.
birbant ale 2 lata aresztowano kaczyńskiego za aferę paliwową. Niestety nie tego.
A o co chodzi ?