Członkowie Rady Mediów puszczają farbę, że z braku kandydatów Kurski dostanie stanowisko bez konkursu i bez żadnego trybu. Co pan na to panie prezydencie Duda? ![]()
Jak myślicie: Ile miliardów teraz dostanie TVP?
Członkowie Rady Mediów puszczają farbę, że z braku kandydatów Kurski dostanie stanowisko bez konkursu i bez żadnego trybu. Co pan na to panie prezydencie Duda? ![]()
Jak myślicie: Ile miliardów teraz dostanie TVP?
Duda zrobiony w konia. Niczym te araby w stadninie.
Myslisz, ze prezydent nie jest obserwowany przez dyplomacje innych krajow?
Obawiam sie, ze jednak konie beda mialy niedlugo wyzsza wartosc rynkowa niz Duda.
A myślałeś ze nie był?
Ciekaw jestem co oni na niego mają? To nie jest normalna sytuacja, że prawnik z wykształcenia na każde skinienie łamie prawo?
To w ogóle jest interesujące jak to się rozgrywa: Piotrowicz w sejmie, potem w trybunale konstytucyjnym. na niego mają od dawna. Ziobro i Kamiński ludzie z wyrokami…
Na Banasia mieli te kamienicę, bo wiedzieli przecież o tym… ale przedobrzyli i się im zerwał
W ogóle takie ubeckie metody żeby werbować tych na których coś mają?
Ja od razu wróżyłem że pójdzie do zarządu. Ale życie przebiło to pośmiewisko.
To chowanie w stylu PIS. Podobnie chowali Jarka… Miał już rezygnować… wybacz ale politykom z pis nie wierzę.
A nie pomyslales, ze on po prostu jest glupi i do tego chciwy?
Jak tatus.
Ja też nie wierzę, ale poziomem buty i hipokryzji nadal potrafią mnie zaskoczyć ![]()
Duda wydudany w dudę…
Prezydent na posyłki.
ja nadal myślę że balon nadmuchany ponad miarę kiedyś pier]olne_na pewno.
Kto na posyłki? ![]()
A czyj to prezydent?
Póki co naród szczęśliwy…
Reksiu tarcza stop podwyżki zus będą
Ktoś musi prezesowym kotom wymienać zawartość kuwet. Nauczył się, to po co zmieniać.
Kiedyś koty były w wojsku… a teraz prezydent jest kotem…
Reksiu jakim kotem? Takiego kogoś by eejjj dam spokój to nic
Powiem tak za zniszczenie konstytucji nie karał bym prezydenta karą więzienia. A wolał bym by przeszedł wojskowe szkolenie.
Kary smierci, nawet przypadkowej w UE nie ma.
Pomysl ze szkoleniem wojskowym nie przejdzie.