Marie Fredriksen nie zyje…Wieloletnia walka z okropna chorobą,znowu zakończyła sie porażką…
Nigdy nie bylem fanem Roxette.Nie wytrwalem nigdy do konca choćby jednej plyty…Z drugiej jednak strony…Gdyby tak wyglądał dzisiaj poprock!
Tylko pomarzyć!
Rozmiary tej kariery są do dzisiaj,niebotyczne.Trudno wyobrazic sobie radio,bez tych piosenek.Tak teraz jak i przede wszystkim,kiedyś.
Szwedzi widać,potrafią.Potrafią lepiej niz wiekszość innych nacji a w swiecie muzyki popularnej,jest to wyjatkowe zjawisko,od niemal dokladnie,polowy wieku.
Marie byla osobowoscią.Prosty trick z bosymi stopami,kiedys zrobil swoje a potem juz szło z górki.Świetny,mocny wokal sprawial ze te w wiekszości błahe piosenki,robiły wrazenie na całym świecie.
Marie,moj szacunek,sympatia i uznanie!
Uprzedziłem cie.
Szkoda. Ich muza pozostanie nieśmiertelna.
Oj,przepraszam ale nie mialem czasu na sprawdzanie…
Wlasnie tez sie dowiedzialam.
W przeciwienstwie do Ciebie Roxette bardzo lubie i milo wspominam czasy kiedy stanowili czesc zycia bedac podkladem muzycznym od imprez po zakupy w marketach.![]()
![]()
Co do osiagniec wspolczesnego popu ?
Auuuc!!! Jesli szczytowym osiagnieciem ma byc Rosalia ze swoim “nowym flamenco” i wygladem odkarmionej Madonny z etapu kiedy wchodzila w wiek sredni?
To pozwole sobie przypomniec poczatki Marie
To nie do końca tak…
Mam wielki szacunek do Roxette.Inaczej chyba bym nie pisał.
To po prostu muzyka nie z mojej bajki a poza tym,sporo tego przypadlo na moje radiowe lata i…wychodziło mi bokiem!
To jednak nie ich wina a grupe,z Marie w szczególności,uważam za w pelni profesjonalną.
Powiem wiecej!Bedziemy wyc z tesknoty za Roxette czy The Cranberries,narazając sie na dzialanie wspolczesnego popu!
Przyznaj sobie ramke za te wypowiedz, a ja ja pomaluje ![]()
Ok.Juz sie koronowałem ![]()
Kolory sie zmienily?
Jesli tak to glosuje za poprzednim bo ten jest niemal niewidoczny…
Oj to pisz do admina. Ja mam czarne tlo i zmian niw widze.
Dyskretniej od wczoraj sa tylko kategorie podkolorowane .
Lapka przywioza dopiero wieczorem, musieli go nieco podrasowac, jeszcze na gwarancji - cos sie obluzowalo, nie znam sie na tym, i od kilku dni mam tylko smartfona.
Byl rudy,jest szary i niewidoczny prawie…
A ktorej “skorki” uzywasz?
Nic nie zmienialem.Jest dark light…
Sprawdze wieczorem na lapku.
Na skórce Dark kolor moderatora jest rudy, na Alien Night | A Dark jest szary, a na Light jest żółty taki jak był. Sprawdziłam na lapku.
Juz wszystko gra…Bylem pewien ze nic nie dotykalem a jednak… ![]()