Sondaż o wpływach

Przed chwilą użytkownik Harmonik podparł prawdziwość swoich tez wezwaniem mnie do ankiety. To raczej durna zabawa, ale tym razem wyjątkowo pójdę w tę stronę czyniąc zadość jego prośbie. :innocent: Zwłaszcza że dał mi fory, pisząc iż dziesięciu takich mk777 nie wywiera wpływu i szacunku którym darzycie jego poglądy. Ja tam nie przeceniam mojego rzekomego wpływu, wierząc iż jest on raczej bliski zeru… więc jeżeli koledze Harmonikowi wyjdzie niższy, to już zawsze będę używał tej ankiety jako argumentu w dyskusji :stuck_out_tongue_winking_eye:
Zapraszam do zabawy w dzielenie wpływów :smiley:
ps: pamiętajcie że mój wpływ mnożycie x10… żebym miał szansę z tak światłą osobą :wink:

Pytnie Harmonika brzmi: Kto wywarł większy wpływ na serwis pytamy: Jeden Harmonik czy dziesięciu mk777?

• Dziesięciu mk777
  • Jeden Harmonik
  • Kim oni są?

0 głosujących

1 polubienie

Przez opcję podglądu po zagłosowaniu, musiałem zagłosować na siebie. Sam nigdy tej opcji nie stosuję. Przyzwoity sondaż powinien być anonimowy.

Jesien kolego @anon86894402 wplyw wywarla. Skodkie owoce dojrzewaja i fermentuja :joy::joy::joy:

1 polubienie

Ja nie zagłosowałem… bo średnio mnie interesują wpływy i kto głosuje

3 polubienia

Moja racja jest najmojsza

2 polubienia

Ankieta jest nierzetelna, bo opis jej opcji sygeruje uczestnikom tendencyjne zachowanie.

@harmonik pisał:
To przeprowadź tu sondaż, skoro twierdzisz, że piszę bzdury, kto wywarł większy wpływ na użytkowników Pytamy, czy ja, czy 10-iu takich jak ty mk777

Dziesięciu mk777 to nie to samo, co dziesięciu takich jak mk777.
Nie sprecyzowano też o jaki rodzaj wpływu chodzi.

.nie wiem czym to śmierdzi, ale pachnie mi to manipulacją.:joy:

4 polubienia

Pachnie megalomanią… bo ja uznałem że taki jak ja… jestem ja :wink:

5 polubień

Ty nie podsuwaj takich wałków, bo ktoś wplywowy z naszego otoczenia doprowadzi, że w listopadowych wyborach prezydenckich w Stanach, karta do głosowania będzie wyglądała tak:

• Donald John Trump [ ]
• Ktoś, kto próbuje z nim konkurować [ ]

5 polubień

na razie to na Trumpie wyprobowali wszystkie metody reanimacji, a jak sie nie uda, to sztuke balsamowania maja opanowana lepiej niz ruskie z Leninem, japonskie serwomotorki w stawach podlacza i kandydowac bedzie…

3 polubienia

Ale kusi mnie perspektywa że będę mógł wpisy nazywać bzdurą… bo mam ankietę :wink:

3 polubienia

A gdzie opcja:

Ktoś inny

:stuck_out_tongue:

3 polubienia

Inni nie uzyskali wymaganego progu.

.to 2. tura.

5 polubień

Inni są w opcji 10 takich jak mk777 :stuck_out_tongue_winking_eye:

4 polubienia

Ja się już nie dziwię, dlaczego na Pytamy jest tak mało użytkowników, a napływu nowych ani hu hu…

Jeszcze nigdy w historii internetu, tak niewielu, napisało tak wiele bzdur, przeganiając tak wielu.

:rofl::rofl::rofl:

5 polubień

Kolejne sfałszowane wybory :face_with_raised_eyebrow:

3 polubienia

Wola suwerena jest najważniejsza :wink:

2 polubienia

Muszę zacząć pić piwo.
Z Wami na trzeźwo nie wyrabiam :stuck_out_tongue_winking_eye:

5 polubień

Z nas dwóch… tylko dziesięciu mnie… dopuszcza piwo :smiley:

1 polubienie

Nieharmonijni tak mają :wink:

2 polubienia

@ZiraaeL Może powinniśmy się jakoś zareklamować? Jakoś pozycjonować? Tylko jak :thinking:

1 polubienie