Sousa zrezygnowal?

Co prawda mówią, ze z pustego naczynia to i Salomon nie naleje, a wygląda na to, ze i z naszych gwiazd futbolu zespołu nie posklejasz? Ot polskie piekiełko. Sport wyczynowy ma swoje wymagania, a następców nie widać. A nawet jesli sa to koledzy postarają sie ambicje zabic. Bo po co ma byc lepszy?

Coraz więcej osób się od nas odwraca. I ostatni gasi swiatło.

1 polubienie

Jak sie ma powtorke z rozrywki typu komuno wróć? Moherowe berety wymieraja, ale ich wnuki zyja ułudą swiata doskonalego.
Wszelkiego rodzaju dyktatury zyja legenda autarkii, a jak swiat swiatem ten model ekonomiczny i ideologiczny prowadzi do samozaglady.

1 polubienie

Sousa od początku mi nie pasował…
I zgadzam się teraz z krytycznymi opiniami. Ze frajersko sie zachowal…

On ma inna mentalnosc niz nasi dzialacze sportowi
Ot Portugalczyk :innocent:

1 polubienie

To nie jest żadne piekiełko tym razem tylko prawdziwe oblicze faceta bez jaj o mentalności pazernego wieśniaka.
Inne wielkie słowa odkladam na bok wobec takiego tchórza bo na traktowanie go jak mężczyzny nie zasłużył.
Nie jest niczym nadzwyczajnym ze trenera bez wyników spotykają baty ze strony mediów.Tak jest wszedzie a Souse nie dotknęło nic czego nie uslyszałby np. Beenhakeer.Tyle ze Holender coś po sobie pozostawił.Tu mamy tylko znaki zapytania,bezradność w defensywie,rotacje składem świadczące o braku pomysłu na druzyne i wieczne odkladanie"na potem"…
Po takiej decyzji widać jeszcze ze paniczyk wcale nie zamierzał problemów rozwiązywać…Kpiny i lekceważenie!
A ja sie łudziłem ze nie da sie być bardziej bez wyrazu od Brzęczka.Teraz okazuje sie ze od zlego trenera,gorsze jest bycie kompletnie nikim.
Boniek o tym nie wiedział?

1 polubienie

Ja juz napsalam
Ot Portugalczyk - dekoracyjny, drobny i przypiąć to agrafka do poduszki. Boniek lepszy nie jest. Cyrk trwa, nadzieja? Iluzja, krolika z kapelusza?
Siedzac w barze w Lizbonie saczylam piwko i obserwowalaml
Ale nie zmieniam zdania nasi pilkarze od dziesięcioleci nie zasluguja na kibicow co tam duzo mowic? Za te pieniądze oczekuje sie widowiska, a przynajmniej skuteczności

Otóż nie ma,nie było i nie będzie druzyny która osiąga cokolwiek,bez trenera.Natomiast byly ekipy pozornie"żadne" które pod okiem dobrych trenerów,siegały po najwyższe cele.Najlepszy przykład to Grecja zdobywająca mistrza Europy pod okiem Otto Rehhagela w 2004 roku

Bardziej niż słowo zrezygnował pasuje zdezerterował.

1 polubienie

Niezłe świństwo. Karierowicz.

1 polubienie

To tez, torero z niego jak sie okazalo to jak z Ziobry kiszony ogorek
Nie jestem zwolenniczką corridy, owszem rzeźnie pod golym niebem obejrzalam i to w wykonaniu tutejszych gwiazd
Byka szkoda, to sa mile zwierzaki przeciez
Bez byka serkow, twarożków i innego nabialu by nie bylo :innocent: