Śpicie? Jak nie śpicie

… to śpijcie już. No:) Całuski :kissing_closed_eyes:

4 polubienia

Oczywiście, że nie śpię, przygotowuję nowe zadanka, łamigłówki, słucham jedynego polskiego radia, które jestem w stanie zaakceptować i czasem tu zaglądam, popijając Hasseroedera … Dochodzę do siebie po biegu … :boom: :running_man:

3 polubienia

A ja już śpię i pewnie mi się to wszystko śni

3 polubienia

O tej porze???
W wolny dzień?
Jest 22.30 i to jest MOJA pora.Tak do pierwszej…

1 polubienie

Madrala, jak sie ma czas londynski to mloda godzina…
Ja chyba zaraz zasne. Moze jutro bedzie lepszy dzień?

1 polubienie

Kompletnie nie ruszają mnie roznice czasowe,typu 1 godzina…
Natomiast co innego widok świtu lub zmierzchu…

1 polubienie

Przed chwilą zjechałem z trasy, o 4.20 znowu pobudka i wypad o 5.00 do Szczecinka - kolejny 6 szpital przerobić na covidowy, a na weekend kawałek SORu - tlen, próżnia, woda. Rachubę już tracę przy szpitalach, że aż mnie mdli od smrodu dezynfekcji. Kolegów testują, a ja hm jak bym miał na czole wypisane ujemny i proszę nie blokować i wyjść z kolejki. Oj bieda, limit chorób, szczepień dla mnie się skończył. Jak żyć

2 polubienia

Martwisz się, że Ci nie wtykają patyka do nosa chcąc wydłubać oko? Ja bym się cieszyła :wink:

2 polubienia

Slonecznie to ja mam podobnie jak Ty. Nawet odrobinę dluzej widno. Do poludnika 0 to 250 km. Jakies roznice ze względu na to, ze blizej bieguna masz to pewnie wyrownuja. Ale niestety oficjalny srodkowoeuropejski, wiec zaraz duchy i inne strzygi nocke zaczynaja.

1 polubienie

Ja się tym nie martwię. Dziś czytałem chyba w onet.pl że rada medyków profesorów z USA i Kanady i Australii po 2 latach i wielu analizach zakrzepowego udaru mózgu, już nie zaleca szczepień / wręcz odradza /. Marne to pocieszenie dla osób z udarem, które zmarły jednak po szczepieniu - mój sąsiad z łóżka obok z udarowego po 1 szczepionce, rodzina zwłok nie otrzymała. Niby sumienie ruszyło. W Szczecinku mamy kolejny remont na covida zanim się wejdzie do szpitala, trzeba przejść przez kilka kontenerów - rejestracja, szatnia, testy, pobranie krwi, inne badania itd. Brak szczepienia meczy psychicznie, niby ryzykuje poważnie kolejny raz utratą życia gdyby doszło do zakażenia, Ile jeszcze takich razów może być. Węch mam super, smak, apetyt podobnie, ino brak czasu by pomyśleć co i jak dalej żyć

2 polubienia

Odpowiedziałem Ci, to usunęli moją mądrą odpowiedź.

Można jest wiedzieć, co to za stacja? :radio:

1 polubienie

Śpię po 23:00

Dla wszystkich? Dla mnie też?

Radio z Gorlic nadające muzykę Łemków

Cyrylicy się nie przestrasz, to nie są Ukraińcy …

2 polubienia