Ja już nie śpię, ale od razu mnie podniosło na duchu, że Izrael zadziałał i nie ma już magazynu z dronami gdzieś tam w dole mapy.
Wymysla, ale jak wróca. Tera zarobiony jezdem…
Chyba nie śpię ale dokładnie jeszcze nie wiem.
Zrób test. Uszczypnij się (ale tak bardzo mocno). Czujesz coś? To znaczy, że nie śpisz. No chyba, że nie masz siniaka, to by znaczyło, że boli Cię we śnie.
Nie śpię a Ty Nunu?
Sen jest odpoczynkiem wojownika. Kazdy kot to powie
Za to Japończyk powie, że sen to część jena…
Teraz pytanie, co powie neko, czyli kot po japońsku…
Mam ksywke neko
Co prawda z przydomkiem xyz bo juz numery się skończyły, a wtedy byly ograniczenia jesli chodzi o rejestracje w necie.
Fascynację Japonią jako kultura dość hermetyczną mam przerobioną, czego nie lubię to jak ktos usiluje mi podac nadgnila rybe w wodorostach. A sushi to niestety też ryż, ktory jadam w przypadkach biegunki. Czymś zwymiotowac trzeba.
Ja tam sobie sushi czasem funduję… Kiedyś chciałem wymyślić nazwę mokshi dla własnej potrawy, chyba już ktoś to zrobił…
Ja tak mowie na groszek z majonezem. Ale nie każdy chce to jeść, więc jem sam
Gdyby tu był jakiś IKE, to mógłby być w strachu…
Wtedy byśmy go mogli zapytac: Czemus sobie taki nick przyjął?
Ike Casillas? Czegos Cie kobitka nauczyla? Bramkarz lepszy od Tomaszewskiego, moim zdaniem. Ale to juz dwie rozne epoki gry.
Pełnej piwa wspak medyczne tocznia badania,
japoński sposób kwiatów układania…
@benasek już wie…
Już wiem, bo koty zgadly i mi rozwiązanie podały…
Ja też wiem ze ikebana to nie bukiet
Układanie kwiatów, to nie tylko bukiet. Ale mamy też bukiet zapachów win różnorakich i nie tylko…
Bukiet jest slowem wytrychem zapozyczonym o ile sie nie myle z francuskiego. A skąd oni to wzięli?
Drzewo oraz tytuł filmu o kosmicie,
to ułożenie kwiatów wyśmienicie. .
Drzewo kojarzę, ale filmu nie
Tytuł wynika z kontekstu.