Bluzeczka jest krótka i szeroka, przy delikatnych ruchach będzie widać tyci-tyci ciałka , uwierz mi , żaden szal tak nie ożywi jak to :))))
wygląda jak worek. wybacz ale nie fajne.
Ale to ozywi cos innego @anon75849589
Przynajmniej u facetow
No właśnie o tym piszę. Ja na ten komplecik patrzę oczami wyobraźni, wiem jak tyłeczek wygląda w jeansach i spodniach z lekkiego materiału. Malita coś tam ćwiczy, jest młoda, ciałko ma jędrne, w takich porteczkach każdy facet przodem ja puszczać będzie
Jessu,co z wami dzisiaj,
Jedna o sledzikach w smietanie,druga o mlodych tyleczkach.
Chcecie mnie wykonczyc
Pod śledziami się nie podpisuję, szczególnie w tak upalne dni. W ogóle, zjadłam może 3 kg przez cały swój żywot.
Nie umiem zliczyc ile sledzi zjadlem,pewnie dziesiatki,jak nie setki kilogramow.
Uwielbialem sledzie w kazdej postaci
Bleeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ty nie wiesz co dobre.
A marynowane malze to zjadam caly sloik 250g,na jedno posiedzenie.
I pokazuje worek
Nie znacie się
A dla kogo się kobiety ubieracie? Dla facetów. Więc słuchanie innych kobiet to szukanie problemu
Dla faceta, to ja się rozbieram Moich rad warto posłuchać, nigdy mnie zazdrość nie zaślepiła, dzięki mojej pomocy w stylizacji , dwie stare panny znalazły męża ( każda swojego) hahahaa
Znamy sie,sam bym taka Malite przodem puscil.
o bym sie napatrzyl,to moje.
Podoba mi się to czerwone i to oliwkowe.
Przez Ciebie sobie przypomniałam, że zastanawiałam się, czy sobie w końcu nie znaleźć jakiejś sukienki, bo ostatnio jakoś polubiłam, a nie mam poza takimi wyjściowymi lub imprezowymi, może po 2 sztuki z każdej kategorii.
Ale ja się raczej udam na polowanie do lumpa
Tam można trafić na super szmatki :)))