Bez sprawdzania mówię, że dziś nie zgrzeszyłem. Ale, jestem dobrej myśli, coś niedługo się zgrzeszy…, bo dawno nie było.
@benasek wiara czyni cuda? Czworka dzieci 13 9 8 plus niemowle rok, przetrwali po katastrofie samolotu
Mnie to nie dziwi, cud? Amazonia to wykarmi, dzieciaki sa świetne
https://www.google.com/amp/s/amp.elmundo.es/internacional/2023/06/10/6483c524fdddff40a98b459d.html
Już sobie wyobrażam tą głęboką wiarę dzieciaków o ilości wiosen: 13; 9; 8 i 1
Jest to instynkt przetrwania
Żyły w wiosce gdzie jedynym kontaktem.z cywilizacja byla ta awionetka
Co do jedzenia? Dzieci sie uczą
Trzymam kciuki za Twoje plany
Ponoć w poście tym przed Wielkanocą mogło chodzić o to, że zapasy żywności pod koniec zimy już zaczynały się kończyć.
Oficjalnie w religijnych postach nie chodzi o zdrowie, ale o poświęcenie.
Technologię opanowałam i nawet z tyłu ufarbowałam prawidłowo na podstawie filmiku z youtube. Youtube uczy, youtube radzi lepiej niż rodzona matka. Sprawdziłam z dwoma lustrami
Miastowe by nie przeżyły!
Brrr ludzi straszysz glodem
Fakt przednowek i do tego pewne technologie przetwarzania żywności? To tak.
Po kursie obecnych szkół przezycia? Czarno to widzę
Polska jak zwykle. W Kanadzie KK pości tylko w wielki piątek. Na wigilię jedzą tu indyka.
Post to okazja, zeby najeść sie slodyczy po nocnym czuwaniu
a tak serio? Ze slodyczy to ja produkty bialkowe
Sledze doniesienia
Dzieci są w szpitalu wojskowym , pogryzione i odwodnione. Kwestia szoku pourazowego? Jesli żyją?
A szkole przezycia mialy i maja. Jak sie okazuje robiono zrzuty, wykorzystano najnowsze technologie - to Kolumbia - narkotyki tam rosną. Zresztą?
Z wlasnego doswiadczenia wiem, ze to nie cud a umiejętność zycia, ktore czasem nie wie, ze juz go byc nie powinno